Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana biografija I Nina Angel

Rejected
Status
Not open for further replies.

Nina Angel

Player
Player
Joined
Feb 7, 2023
Messages
15
Ime: Nina

Spol: Žensko

Dob:33

Nacionalnost: Bosanka

Mjesto rođenja: Srbija

Boja očiju:Smede

Boja kose: Bela

Tetovaže: Nema

Snage: Samouverena i Vredna

Slabost: Lako se iznervira


Životna priča: 100+ riječi


Nina Angel je rođen 24.juna 1992. godine u Sarajevu, najvecem gradu Bosne . Od malih nogu Nina je odrasla u teškim okolnostima, okružena siromaštvom i utjecajem lokalnog kriminala. Još kao tinejdžerka, upala je u loše društvo i počela se baviti sitnim krađama i preprodajom. Brzo je postala poznata u podzemlju svog grada kao vješta i neustrašiva. Međutim, jedan događaj promijenio je sve. Nina je bila uključena u pljačku koja je pošla po zlu, zbog čega je završila u zatvoru. Tamo je imala vremena da razmisli o svom životu i svojim izborima. U zatvoru je Nina odlučila promijeniti svoj život. Koristila je svoje vrijeme za obrazovanje, čitanje i razgovore s drugim osuđenicima. Nakon izlaska, posvetila se rehabilitaciji i ponovnom povezivanju s porodicom. Danas Nina radi kao savjetnica za mlade koji su skloni kriminalu, dijeleći svoje iskustvo i inspirirajući ih da odaberu bolji put u životu.


Priča o karijeri: 100+ riječi

Nina je bila ambiciozna EMS tehničarka koja je svaki dan izlazila na teren spremna pomoći. Njezin rad bio je više od posla - bio je poziv za pomoć ljudima u najtežim trenucima. Jednog kišnog jutra, Nina je primila poziv za hitan slučaj srčanog udara. Bez trenutka oklijevanja, stigla je na mjesto događaja i brzo pružila životno važnu pomoć pacijentu. Njena smirenost i stručnost doprinijeli su spašavanju života te osigurali pacijentu siguran prijevoz do bolnice. Nakon dugog smjene, Nina je osjetila duboki osjećaj zadovoljstva znajući da je njen rad napravio veliku razliku u životu ljudi koje je služila.Kada je postala 03 Assistent Direktora, Nina je preuzela još veću odgovornost .



Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom