Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
50015
Players nickname
Stefan Panici
Suspect ID
40198 58212 55017
Date of violation
Jul 3, 2024
Time of violation
23:37
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=4dyGN-IIWmY

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

- Jasno se vidi da POV (video dokaz ) krece u toku vec aktivne situacije
- Dostavite duzi POV na kom se vidi kako je situacija zapocela

- Rok dostave 7h

Simun

Player
Player
SZ 3.2.2 - Voznja u suprotnom smjeru na auto-putu - 30 mjeseci zatvora, $25,000 kazne i gubitak vozacke dozvole. Imam svaki razlog da vas zaustavim.

Leon Ashbluff

Player
Player
Usli ste u RP tako da ti to vise ne vazi
cinjenica je da su bili pusteni od strane policije a pored toga pravila saobracaja bila su krsena pre upustanja u "RP" situaciju iako ne vidim sta je ovde RP gde policija helikopterom slece pored puta na sljunak dok se razlicita vozila iz drugih organizacija neprestano udaraju

takodje mislim da nije bilo bas po RP-u od vas sto ste bez dokaza da su lica krenula da beze ili da krse neko drugo pravilo zakonika sem nekih saobracajnih mislim da je bilo glupo samo ugasiti motor

Eldar Sicario

Player
Player
cinjenica je da su bili pusteni od strane policije a pored toga pravila saobracaja bila su krsena pre upustanja u "RP" situaciju iako ne vidim sta je ovde RP gde policija helikopterom slece pored puta na sljunak dok se razlicita vozila iz drugih organizacija neprestano udaraju

takodje mislim da nije bilo bas po RP-u od vas sto ste bez dokaza da su lica krenula da beze ili da krse neko drugo pravilo zakonika sem nekih saobracajnih mislim da je bilo glupo samo ugasiti motor
ID 40198 je vec kaznjen za tu situaciju sa motorom. Tako da ova situacija ne moze biti uzeta u obzir jer je vec izrecena kazna za istu. Evo ovdje

Nele Vip

Active Member
Leader of unofficial org
Kaznjen je za FAIL RP za gasenje motora, bez slanje poruke.

Nije kaznjen za ovo pravilo,, zaustavljaju nas pred event. RDM i ostale stvari sto rade.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

Sledeci ID-evi su vec kaznjeni za istu situaciju na sledecoj zalbi , samim time ako smatrate da su kazne pogresne mozete okaciti zalbu na admina koji je gledao tu zalbu jer ja ne mogu da dajem duple kazne za istu situaciju , a ID-evi su ; 40198 , 60150 , 61260

Ja cu da kaznim sve ostalo sto nije dostavljeno tamo na toj zalbi , jer je odluceno da se skrati pov , takodje za to mozete okaciti zalbu ako smatrate da je greska jer nije zatrazen POV cjele situacije ;

ID 16131 dobit ce kaznu za MG

ID 50015 dobit ce kaznu za MG

ID 55017 dobit ce kaznu za FailRp

ID 58212 dobit ce kaznu za FailRp

Status
Not open for further replies.
Top Bottom