Organizacija krsi pravilo PD 1.2 ubijaju nas te nakon toga hapse prije eventa informal.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu
- Jasno se vidi da POV (video dokaz ) krece u toku vec aktivne situacije
- Dostavite duzi POV na kom se vidi kako je situacija zapocela
- Rok dostave 7h
Pravilo PD 1.2 zabranjeno hapsiti pred eventSZ 3.2.2 - Voznja u suprotnom smjeru na auto-putu - 30 mjeseci zatvora, $25,000 kazne i gubitak vozacke dozvole. Imam svaki razlog da vas zaustavim.
Usli ste u RP tako da ti to vise ne vaziPravilo PD 1.2 zabranjeno hapsiti pred event
cinjenica je da su bili pusteni od strane policije a pored toga pravila saobracaja bila su krsena pre upustanja u "RP" situaciju iako ne vidim sta je ovde RP gde policija helikopterom slece pored puta na sljunak dok se razlicita vozila iz drugih organizacija neprestano udarajuUsli ste u RP tako da ti to vise ne vazi
ID 40198 je vec kaznjen za tu situaciju sa motorom. Tako da ova situacija ne moze biti uzeta u obzir jer je vec izrecena kazna za istu. Evo ovdjecinjenica je da su bili pusteni od strane policije a pored toga pravila saobracaja bila su krsena pre upustanja u "RP" situaciju iako ne vidim sta je ovde RP gde policija helikopterom slece pored puta na sljunak dok se razlicita vozila iz drugih organizacija neprestano udaraju
takodje mislim da nije bilo bas po RP-u od vas sto ste bez dokaza da su lica krenula da beze ili da krse neko drugo pravilo zakonika sem nekih saobracajnih mislim da je bilo glupo samo ugasiti motor