Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana Biografija I Delkov Black

Rejected
Status
Not open for further replies.

Delkov Black

Player
Player
Joined
Nov 8, 2023
Messages
41
Organizacija: EMS

- Ime: Delkov Black

- Starost: 27

- Nacionalnost: Amerikanac

- Mesto rođenja: Los Santos

- Pol: Muški

- Boja očiju: Smeđa

- Boja kose: Bela

Tetovaže: Ledja, ruka i noga

Prednosti: Pametan, snalazljiv, vjest sa oruzjem i za volanom


Slabosti: Lak na zivce

Životna priča: 100+ riječi
Delkov Black je rođen u srcu Los Santosa, gde je od malih nogu pokazivao interesovanje za medicinu pod budnim okom svog oca, lokalnog lekara. Inspirisan njegovim primerom, Delkov Black je nastavio svoje obrazovanje u medicinskoj školi u Los Santosu, gde je brzo pokazao izuzetne talente u medicinskoj praksi.
Paralelno sa svojim medicinskim obrazovanjem, Delkov Black je razvio značajno interesovanje za taktičke veštine i upotrebu oružja. Njegova sposobnost da efikasno koristi različite vrste oružja postala je ključna u njegovoj karijeri, omogućavajući mu da se angažuje u zahtevnim situacijama, uključujući humanitarne misije u zonama sukoba.
Danas, Delkov Black je cenjen lekar u svojoj zajednici, često kombinujući medicinsku stručnost sa svojim taktičkim veštinama kako bi pružio efikasnu pomoć onima kojima je najpotrebnija. Njegova posvećenost zdravlju i bezbednosti drugih, zajedno sa izuzetnim veštinama u oružju, čine ga jedinstvenim profesionalcem spremnim da odgovori na različite izazove koji mu se postave.

Priča o karijeri: 100+ riječi

1.Delkov Black je započeo svoju karijeru u Los Santos, inspirisan medicinskim pozivom svog oca, koji je bio poznat po svojoj stručnosti i posvećenosti pacijentima. Odlučan da sledi očeve korake, Delkov je upisao medicinsku školu u Los Santosu, gde je brzo pokazao izuzetne talente i predanost u svom studiranju.

2.Tokom studija, Delkov Black je takođe pokazao interesovanje za taktičke veštine i upotrebu oružja. Njegova sposobnost da efikasno koristi različite vrste oružja brzo je privukla pažnju, posebno u okvirima humanitarnih misija u zonama sukoba, gde je kombinovao svoju medicinsku stručnost sa sposobnostima zaštite sebe i drugih.

3.Nakon završetka školovanja, Delkov Black je svoju karijeru započeo kao lekar u lokalnoj bolnici, gde je njegova veština i posvećenost brzo stekla poštovanje među kolegama i pacijentima. Njegova sposobnost da se nosi sa izazovima medicinske prakse, kao i sa situacijama koje zahtevaju taktičko razmišljanje i brzu reakciju, činila ga je ključnim članom svog tima.

4.Kroz godine rada, Delkov Black je kontinuirano unapređivao svoje veštine i znanje, uvek težeći da pruži najbolju moguću negu i zaštitu svojim pacijentima. Njegova posvećenost zdravlju i bezbednosti drugih, kao i kombinacija medicinske stručnosti i taktičkih veština, čine ga izuzetnim profesionalcem sposobnim da odgovori na različite izazove u svojoj karijeri.



Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )
 

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
1,414
Biografija ODBIJENA
Razlog: Neispravan format
Pokusajte opet za 7 dana.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom