Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Korumpirana Biografija I Mikael Majjkic I 51707

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mikael Majjkic

Player
Player
Ime:Mikael Majjkic
Starost:21
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Beograd
Pol:muski
Boja očiju:zelena
Boja kose:crna
Tetovaže:imam
Prednosti:eek:dgovoran,poslusan
Slabost:nestrpljiv

Životna priča: 100+ reči
Zovem se Mikael Majjkic odrastao sam u jako teskim okolnostima morao sam da se snalazim u raznim situacijama
kada nisam imao novca ni za stvari ni za hranu izgubio sam oca i majku u svojoj 15-toj godini koji su poginuli u saobracajnoj nesreci
i samim tim sam bio prinudjen da radim ilegalne poslove kao sto su dilovanje droge,prodavanje oruzija,otmice,ubistva,atentati
kako bih zaradio za zivot to su samo bili neki od poslova koje sam morao da radim da bih sakupio za zivot nakon toga sam upoznao par prijatelja
koja su mi promenila zivot nabolje naucili su me kako da zaradjujem vise para van poslova kojih sam se bavio...

Priča o karijeri: 100+ reči
Mikael Majjkic je dosao u Centralnu Policiju Los Santosa(LSPD)na poziv njegovog dugogodisnjeg prijatelja Zorketa gde je imao priliku
da se pokaze kao najbolji u Specijalnoj jedinici SWAT de se pokazao kao veoma dobar gde je prvo poceo od SWAT Snajpera gde je njegovo zaduzenje bilo da na talackim situacijam sa velike udaljenosti prati ceo tok situacije i u slucaju zelenog svetla eliministe svaku pretnju gde je njegov Komandant primetio njegova umeca i vrlo
brzo je unapredjen na Zamenika Komandanta SWAT-A gde se i tu pokazao veoma dobar u upravljanju svoje jedinice gde ih je za kratak vremenski period doveo
do vrhunca njegov rad i umece su primetili Direktor i njegovi Zamenici te je bio unapredjen u Nacelnika policije...

Ishodi:
1-Mikael moze patrolirati u getu radi lakse potrage lica i sakupljanju dokaza
2-Mikael moze jednom rukom vezivati,vuci,skupljati stvari sa poda,leciti sa revolverom ili teaserom (ne sa puskom)
3-Mikael moze pljackati i saradjivati sa kriminalcima
4-Mikael moze cistiti dosije privedenim licima tako i sebi
5-Mikael moze uzeti mito u vidu oruzija,droge,opreme ili novca u vrednosti do 100k
6-Mikael moze ici 2v1 zbog iskustva u vojsci

itd...

Last edited:

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija POVUCENA

Razlog: Krsenja server pravila.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom