1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 13:00-00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): oko 10-11h
6. Vaš Discord: filke111
7. Vaše ingame ime: Limeni Zehric
8. Vaš ID: 57710
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Mislim da bi mene kao admina postaviti bilo bih idealono jer: Veoma sam strpljiv poslusan profesionalan poznajem pravila grada kao i generalna pravilai tu ne bih bio problem. Brz sam komunikativan i u kratkim crtama bih objasnio svakome svaku nejasnocu...
2. Koje su vaše prednosti? Razuman, Poslusan, Komunikativan, Strpljiv.
3. Koje su vaše najveće slabosti?Laz
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Nepostoji niti jedna prepreka!
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 13:00-00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): oko 10-11h
6. Vaš Discord: filke111
7. Vaše ingame ime: Limeni Zehric
8. Vaš ID: 57710
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Mislim da bi mene kao admina postaviti bilo bih idealono jer: Veoma sam strpljiv poslusan profesionalan poznajem pravila grada kao i generalna pravilai tu ne bih bio problem. Brz sam komunikativan i u kratkim crtama bih objasnio svakome svaku nejasnocu...
2. Koje su vaše prednosti? Razuman, Poslusan, Komunikativan, Strpljiv.
3. Koje su vaše najveće slabosti?Laz
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Nepostoji niti jedna prepreka!