Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected KORUMPIRANI POLICAJAC UZEO VISE OD DOZVOLJENE CIFRE I POBEGAO | 26455

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
61168
Players nickname
Djoki Smokic
Suspect ID
26455
Date of violation
Jul 5, 2024
Time of violation
17:14,15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=8HbkwJmLoR4

djokki

Player
Player
Sve se vidi u pov-u,nisam da mu dam hteo 600k nego 60k i zbog brzine jer sam se plasio za svoj zivot sam slucajno dodao jos jednu nulu.I isto znam da ne smem korumpiranom policajcu davati preko 100k pa ako mozete preduzeti nesto zbog toga sto se nije vratio ako je vidio da sam mu dao previse...Posto korumpirani policajac ne moze da uzme preko 100k hocu da se ili izbaci iz fiba ili da mi vrati pare.

Last edited:

Sova Avos

Senior Administrator
Senior Administrator
Prije nego pocnem pregledati zalbu ispravite naslov zalbe
Rok za ispravljanje je 16 sati

.Francis.

Participant
Leader of unofficial org
Ja nerazumem koje pravilo ja u ovaj POV kršim. U POV se izričito čuje kako ja tražim kao otkup za tvoj život 50k ja u tom trenutku nisam ni primetio da si mi dao 600k - U mojoj biografiji se izricito vidi kao ishod (-Francis može od privedenih lica da trazi bilo koje oruzje,municiju,pancire,drogu i ilegalne stvari da mu predaju.Kao i novac do 100k.) ja sam te tražio 50k sto je ispod onoga sto mogu tražiti u biografiji. A i ti u samoj žalbi priznajes da me ne krivis. Molim administraciju da se specificira koje pravilo kršim u ovome POV , meni je stvarno žao jer ja nisam video da si mi dao 600k

djokki

Player
Player
Ja nerazumem koje pravilo ja u ovaj POV kršim. U POV se izričito čuje kako ja tražim kao otkup za tvoj život 50k ja u tom trenutku nisam ni primetio da si mi dao 600k - U mojoj biografiji se izricito vidi kao ishod (-Francis može od privedenih lica da trazi bilo koje oruzje,municiju,pancire,drogu i ilegalne stvari da mu predaju.Kao i novac do 100k.) ja sam te tražio 50k sto je ispod onoga sto mogu tražiti u biografiji. A i ti u samoj žalbi priznajes da me ne krivis. Molim administraciju da se specificira koje pravilo kršim u ovome POV , meni je stvarno žao jer ja nisam video da si mi dao 600k
pa jbg brate moja je greska al bilo bi od tebe posteno da mi vratis tih 540k,jer mi stvarno nije bila namera da ti dam 600k jer znam da ne smijem preko 100k..

Sova Avos

Senior Administrator
Senior Administrator
ODBIJENO
Greske nisu ispunjene u zadatom roku
+ sami ste dali dio novca koje policajac nije trazio​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom