Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23828
Players nickname
Mone Shuxna
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 6, 2024
Time
2:00
Proofs
.

Mone Shuxna

Player
Player
Dragi moj mujo znas da ti retko pisem ali uvek me nateraju na to, bicu kratak kako sastav iz maternjeg. Ne znam koliko si ispravtio moj rad,trud i zalaganje u krajnjem slucaju nema veze muce me neki ljudi istripovani za neke stravi razvace me po forumi vecito me terete za nesto da sam ukro sto je moje. A da umalo da zaboravim tema je alex makedonac i laganje administracije ID: 22086, sve u zivotu sam mu obezbedio i pomog kad je trebalo za kantelariju prvi sam reko skini pare sa balansa i kupi je kad je trebalo za grand elite ja sam se iscimao da mu nabavim resto para sto mu je falilo niti dan danas mi nije vratio a ne hvala da kaze. Nedavno je dobio ban kad si cesljao logovo pa sam mu ja sad kriv. Iskreno ne znam sto a nije ni to bitno nego sto trazi moje stvari tacnije moje pare a jos i laze e to me pogodilo bas, pa ti ni po babu ni po stricevima!
porodicu nisam napustio prodao sam sta je moje pare sam uredno vratio a on vidi laze kaci zalbu u 22:23h juce Pending review - G.P 6.22 I 23828 a ja stavio pare na balans u 21:43 isto juce moze sve u logovima da se vidi, a vec je udaljen od strane tebe gde je nesvesno osigurao 2,3 auta po 2000 dana Rejected - BA I Allen Sikter kako to je nisam nesvesno osigurao i to bas bugatija ali sta da radis, kod mene se u selu kaze ko drugome jamu kopa sam u nju upadne a ja tu ne mogu da mu pomognem. Sagledaj lepo situaciju uz kaficu kad imas vreme ja brate stvarno vise ne mogu sa takvim likovima da se raspravljam imam ih jos nego mnogo pisanja za jedan dan sacuvacu to za neki drugi. Stari forum ratnik MONE

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Cekajte da admin donese odluku pa ako se ne slazete sa istom onda se mozete zaliti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom