Dobar dan dragi Mujo,Abrahame i ostali Administratori koji citate ovu zalbu posle dugo vremena sto nisam postavio nista za moj ban hteo sam da postavim jednu zalbu za Unban zato sto mislim da sam dosta ozbiljan u svemu kad se spomene RP a i druge stvari mislim da je bilo pogresno sto sam ja u svojoj garazi nastavio da pucam kad sam video da mi se buggala igrica i mogo sam da pucam vise puta od jednom i onda se desilo to da me igrica izbacila i dobio sam ban za anticheat #1004 predpostavljam da je igrica mislila da imam neki cheat i zato me banovala za anticheat ali opet se izvinjujem ako sam ja nesta pogresio mislim da nisam trebao da nastavim da pucam u garazi kad sam video da mi se buggala igrica kad bolje razmislim trebao sam da prijavim nekom Administratoru i da resi to a ne da radim po svome i tad nisam razmisljao i tako da danas i ovo pisam da ako vi meni date po nekim slucajem unban mislim po meni nema razloga da ne produzim da igram na ovom sjajnom Proektu zato sto ja kad sam mogao da igram bio sam dosta u igrici mozda i vise od 8 sati i drzio sam dosta vremena mozda i skoro celo vreme dok sam na Proektu moju Porodicu sto je bila svaki put uspesna i imao sam dosta prijatelja sto i sad me traze svaki dan da igram sa njima i da im nije isto kod druge i da sam ja bio i za njih dosta vredan i posten, uvek na proektu sam bio posten nikad nisam gledao da prevarim nekoga ili nekoga da zajebem uvek pomagao kad sam stigao i ucio nove kako da zapocnu na pravi put kako sto treba. Ako imate milosti i po koju srecu meni da date unban ja bi vama da se zahvalim sto mene ostavite da ja produzim na Proektu a po kojem slucajem da mislite da sam ja tesko pogresio sto nije po meni ja mislim da zasluzujem bar jos jednu sansu da mi se da, da mogu da vama i meni dokazem da mogu da produzim na ovom Proektu bez ikakvih problema ili krsenje pravila u bilo kom smislu . Hvala vam puno unapred znam da je ova poruka bila duga ali hteo sam da vam iskazem da ja imam neku konekciju prema proektu i da ocu stvarno tu drugu sansu da budem opet nazad na proektu ida produzim sa mojim prijateljima i da radim sve najbolje bez ikakvih skretanja na losih strana . Hvala vam opet i mislim da ce te unesete pravu odluku verujem u vas i nadam se na pozitivan odgovor i na povratak na najbolji Proekat sto sam ikad bio .