Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zahtev za vracanje I Mujo Simba G.P 6.3 (Pomagac)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59149
Players nickname
Guiseppe Rinna
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Jul 6, 2024
Time
19:30
Proofs
https://youtu.be/pzsCibqPYDM

Guiseppe Rinna

Player
Player
Joined
Apr 25, 2024
Messages
12
Poštovani administratori Grand RP servera.

Ovim putem podnosim zamolbu za unban na vašem projektu, zbog optužbe za kršenje pravila koje smatram neosnovanom.

Naime, došlo je do situacije gdje sam radio transakciju s osobom koja je prodavala tazere. Nažalost, kasnije se ispostavilo da je ta osoba te tazere krala iz PDa, što se može vidjeti na dostavljenom POV snimku. Želim naglasiti da nisam bio svjestan da je osoba tazere nabavljala na nezakonit način. Nisam ni na koji način sudjelovao u krađi niti sam ga poticao ili tražio da to radi za mene.

Kao i mnogi drugi igrači na serveru, vidio sam da se tazeri i panciri prodaju na black marketu po povoljnim cijenama i zato sam odlučio kupiti nekoliko za sebe. Moj cilj je bio legalno trgovanje, bez namjere da prekršim bilo koje pravilo servera.

S obzirom na okolnosti i moju nevinost u vezi s krađom, ljubazno vas molim da ponovno razmotrite moj slučaj i ukinete ban. Izuzetno cijenim rad vašeg tima i zabavu koju pružate, te bih volio nastaviti igrati na vašem projektu i pridonositi zajednici.

Ja ovom projektu pristupam sa velikom ozbiljnoscu, da sam znao da ce se ovo desit to nikada nebi napravio. Radio sam u Vladi 30 dana svoj posao sam obavljao svijesno i ozbiljno, moji logovi su cisti, cak sam i dosao do visoke funkcije u Vladi, Nikad mi nije palo na pamet da jedan metak ukradem. Zao mi je sto sam iskoristen na ovakav nacin.

Gospodin sa pova je bio u Vladi, nije bio u PDu tako da ja nisam bio svijestan njegove proslosti.

Hvala na razumijevanju i nadam se pozitivnom ishodu.

Srdačno,
Guiseppe Rinna
 
Last edited:

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Joined
May 8, 2021
Messages
9,408
Odbijeno zbog laganja, ovo nije kupljeno na blek marketu vec direktno preko razmjene sto asocira da ste imali prijasnju komunikaciju sa doticnim, dostavite dokaze gdje ste se javili vi njemu ili on vama da ovo kupite u suprotnom ostaje ban
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom