Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
904
Players nickname
Falcon_Horus
Suspect ID
6148,6149
Date of violation
Apr 1, 2022
Time of violation
22:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Yb4NgJb339A

Falcon_Horus

Player
Player
likovi ispred drugarove kuce prvo ubili mene pa onda njega , suprotni parking na kome je poceo problem nema veze sa DM-om koji se izbegava i koji se vidi na snimku koji takodje nije njihov nego je drzavni i ne treba tu da se parkira helikotper to je rekao sam admin Gjorg koji je na svoje oci gledao DM i na kraju nije nikog poslao u demorgen
lokacija je pored hotela u sred grada je ne znam kako nema kazne za ubijanje lagano

chikacone

Player
Player
jesi realan da isti video koristis u drugoj zalbi HAHAHHAA kakvi ste vi pacenici batice

koristis moj ID ZA DM HAHAHAHAHHAHAHA toliko si upucen u sve gg
Ako ovo nije vredjanje.. I ne dobije neki ban sa foruma.. Spremi sve zivo da ti svrstam u kletve

Falcon_Horus

Player
Player
jesi realan da isti video koristis u drugoj zalbi HAHAHHAA kakvi ste vi pacenici batice

koristis moj ID ZA DM HAHAHAHAHHAHAHA toliko si upucen u sve gg
druze 5:01 na klipu pucas Chika Coneta sta ti nije jasno zbog cega je tvoj ID za DM, mene je upucao 6149 njega si ti 6148 , koji drugi id da napisem? pucate u sred grada jel vi razumete da imate geto za takve stvari ili sta
povrh svega vidi se i ovaj Gjorg sto kao stize pa vidi da ste vi pa mi pise pov na forum, ko ce svaku zalbu da sece klip 100x sad vidi se na svih 8 minuta sta se desilo tacno samo treba neki normalan admin da pogleda, a ti prestani da spamas cekamo odgovor admina pa sta bude bice

chikacone

Player
Player
Iseci taj klip zalba i za Gjorga posto nije zatvorio lika za dm a specao sve vreme, seti se pre par dana mladena kad zatvorio ista situacija..

Gjorg_Martinsson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno Ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Žalbu ostavljam Kuratoru Neformalnih Organizacija.

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Porodica je već kažnjena u predhodnoj žalbi na isti slučaj

Status
Not open for further replies.
Top Bottom