Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Boris Pusica

Player
Player
Joined
Mar 22, 2024
Messages
20
Ime: Borisav Grocanac
Pol: Musko
Starost: 27
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd, Srbija
Otac: Zoran
Majka: Gorana
Pol: Musko
Težina: 93
Visina: 197cm
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Nemam kosu
Tetovaže: Po telu
Prednosti: Vredan, Ljubazan, Lojalan
Slabost: Slabi zivci


Životna priča: 200+ reči
Borisav Grocanac je rođen u srcu Los Santosa, u kvartovima gdje je zločin bio svakodnevica, a preživljavanje umeće. Od malih nogu, Borisav je bio svjedok siromaštva i kriminala, što ga je oblikovalo u odlučnog i snalažljivog mladića. Njegov otac je bio mehaničar, dok je majka radila kao vozac kamiona, ali su jedva spajali kraj s krajem.
Kao tinejdžer, Borisav je upao u loše društvo. Počeo je sa sitnim krađama i brzo se probio do ozbiljnijih zločina. Njegov talenat za mehaniku i ljubav prema brzim automobilima učinili su ga nezamjenjivim u svetu ilegalnih uličnih trka Ubrzo je postao poznat po svojim veštinama vožnje i mehanike, što mu je donijelo poštovanje i strah među suparnicima. Borisav nije stao samo na trkama. Njegova mreža kontakata se proširila na prodaju ukradenim automobilima, krijumčarenje droge i oružja. Postao je vođa male, ali učinkovite bande koja je vladala ulicama Los Santosa. Njegov mozak za taktiku i sposobnost da se uviek izvuče iz teških situacija učinili su ga legendom u kriminalnom podzemlju. Iako je živeo na ivici, Borisav je uvek težio nečemu većem. Sanjao je o izlasku iz kriminala i otvaranju vlastitog autoservisa, gdje bi mogao legalno koristiti svoje vještine. Njegova prilika se pojavila kada je upoznao Liju, mladog advokata koja je verovala u njegovu sposobnost za promjenu. Borisav sada balansira između svog starog života i pokušaja da izgradi novi. Još uvek vodi svoju bandu, ali s Lijinim utjecajem, počeo je ulagati u legitimne poslove. Živi s nadom da će jednog dana potpuno napustiti kriminal i postati uspješan poduzetnik, daleko od mračnih ulica Los Santosa.
Iako je njegov put pun izazova, Borisav Grocanac je odlučan da promijeni svoj život i izgradi bolju budućnost za sebe i one koje voli.

Ishodi:
-Borisav moze pružati prvu pomoć, pretraživati, pljackati ljude, uzimati stvari s poda, vezuje,vuce i ubacuje u kola sa revolverom u ruci. (postovanje pravila PG)
-Borisav moze voziti svaki offroad auto do 70km/h off road.
-Borisav moze koristiti ilegalna oruzija (XXX Oruzije).
-Borisav moze ici u bilo kom trenutku 1v3 zbog iskustva u Kriminalnim Dogadjajima
-Borisav moze da psuje i vrejda ostale kada je nervozan (bez nacionalizma,i vredjanje porodice)
-Borisav 24/7 Kamericu, kako bi osigurao POV u svim situacijama.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom