citiram "Jebem ti server sve ti jebem"
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kolko si jadan ovo da kacis aj da ti nes uradio tebi pa da kacis al zbog ovog da kacis ono bas si jadancitiram "Jebem ti server sve ti jebem"
ramzi promajaKolko si jadan ovo da kacis aj da ti nes uradio tebi pa da kacis al zbog ovog da kacis ono bas si jadan
Molim da se svaki naredni OFF-TOP kazni.Kolko si jadan ovo da kacis aj da ti nes uradio tebi pa da kacis al zbog ovog da kacis ono bas si jadan
Da li si ti decko normalan.Kacis lika a nije te ni opsovao , a ni uradio nesto lose (to je bolesno to jest ti si bolestan).Ni psihijatrijska bolnica Laza Lazarevic ta ne bi primila kad vidi tvoj poremecaj.Stavi sebe na njegovo mesto i razmisli malo kako bi tebi bilo da te neki debil kaci sto si opsovao server i to u izlivu besa.Samo jedno ima da kazem leci se druze.citiram "Jebem ti server sve ti jebem"
Meni se nikad ne bi desilo da opsujem server u izlivu besa zato jer znam da taj isti bes iskontrolisem, to sto on ne zna da se kontrolise to je njegov problem. Pozdrav.Da li si ti decko normalan.Kacis lika a nije te ni opsovao , a ni uradio nesto lose (to je bolesno to jest ti si bolestan).Ni psihijatrijska bolnica Laza Lazarevic ta ne bi primila kad vidi tvoj poremecaj.Stavi sebe na njegovo mesto i razmisli malo kako bi tebi bilo da te neki debil kaci sto si opsovao server i to u izlivu besa.Samo jedno ima da kazem leci se druze.
PRAVDA SA KING SALKA
I sad si ti nesto mnogo opasan.Idalje je bolesno sto ga kacis za ovo.Leci se brate.Meni se nikad ne bi desilo da opsujem server u izlivu besa zato jer znam da taj isti bes iskontrolisem, to sto on ne zna da se kontrolise to je njegov problem. Pozdrav.
isk koliko mu je dosadno da nema zivot da kaci ljude ja sam kacio preko 200 ljudi i dosadilo mi i vise i nekacim ljude mozda okacim nekog al jednom mesecno kacim zalbu brate na nekog smorilo me da kacim nezanima mene dal ce mi neko opsovat majku ili tatu ili bilo sta meni je vazno samo da uzivam u igriKolko si jadan ovo da kacis aj da ti nes uradio tebi pa da kacis al zbog ovog da kacis ono bas si jadan