Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana biografija | Barack Cruz | 40244

Rejected
Status
Not open for further replies.

Barack Cruz

Player
Player
Joined
Jan 15, 2022
Messages
24
Ime: Barack Cruz
Spol: Muško
Dob: 39
Nacionalnost: Srbin
Mjesto rođenja: Beograd
Spol: Muško
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Ruke ,telo
Snage: Snalažljiv, inteligentant, društven, majstor borilačkih veština, profesionalac sa oružjem
Slabost: Kocka i žene

Životna priča: 100+ riječi

Barack Cruz je rođen u Beogradu. U vreme kada je u tom gradu kriminal cvetao. Od rođenja krenule su poteškoće u porodici koja je preživljavala od kriminala. Tokom svog odrastanja suočio se sa velikim poteškoćama te je i sam morao da izabere svoj put . Barack je izabrao put kriminala kako bi opstao u surovom svetu. Krenuo je sa svojim društvom da trguje lakim narkoticima i tabletama koje su bile zabranjene u slobodnoj prodaji u tom periodu da bi kasnije krenuo da trguje i sa oružjem. Kada se kriminal razvijao , Barack se istakao svojom inteligencijom , pravio planove i organizovao sve , te je dobio poštovanje svojih prijatelja sa kojima je radio , dobio je reputaciju kao opasan kriminalac i ako je bio u tinejdžerskom dobu. Barackov otac je bio jako uspešan kriminalac a u isto vreme radio je kao inspektor policije, krenuli su problemi u kući i svađe jer su radili za potpuno različite kriminalne grupe , Barack se morao iseliti iz kuće kako ne bi došlo do većeg incidenta . Barack je dobijao informacije direktno iz policije, jer kao maloletnik je sarađivao sa političarima i policijom kako bi bio jos uspešniji . Međutim kada država više nije imala snage da se suprostavi Barackovoj grupi, tada su mu zapretili da će mu ubiti oca ako se ne ostaviti kriminala , za uzvrat ako ostavi kriminal , Barack će dobiti potpunu podršku države da se bavi građevinom i ostalim poslovima . Barack je odlučio napustiti kriminal i okrenuo se turizmu i građevini , počeo je graditi atraktivna turistička mesta i razne građevine . Danas Barack radi legalne poslove, živi od mnogobrojnih biznisa i doktorske plate.


Priča o karijeri: 100+ riječiđ

Barack je počeo svoju karijeru u bolnici još kao medicinski brat dok je u isto vreme i studirao na medicinskom fakultetu , svideo mu se jako posao jer je pomagao ljudima koji su se borili za život , spasavao ljude iz teških situacija i vraćao im osmeh na lice. Voleo je taj posao u hitnoj pomoći jer je bio pun adrenalina, odlično se snalazio u datim teškim situacijama koje su prepune neizvesnosti i napetosti. Bio je jako smiren u tim situacijama te su kolege volele da rade sa njim i da budu u njegovom timu. Jako brzo je napredovao , dok nije završio fakultet postao je glavni medicinski brat u celoj bolnici . Po završetku fakulteta i dobijanja diplome , Barack je odma prebačen da bude doktor na medicini rada , međutim to mu toliko nije bilo zanimljivo , prebacio se da specijalizuje psihijatriju što je i uspeo. Radio je jako marljivo provodio dosta vremena na poslu i trudio se da svakom pacijentu pomogne. Ubrzo je nagradjen za 03 Assistent direktora . Preuzeo je veliku odgovornost na sebe tada , morao je da organizuje jake timove, da brine o svojim zaposlenima kao i o pacijentima. Barack je voleo i bio uzbuđen što je opet vraćen taj adrenalin kao na njegovom početku dok je radio u hitnoj pomoći , organizovao je poslove i bio zadužen za većinu stvari u samom radnom okruženju. Barack je svojom energijom, trudom i voljom za napredak motivisao mnogo kolege koje su kretale njegovim putem .

Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )
 

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
1,456
Biografija PRIHVACENA
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom