Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17521
Players nickname
John Cold
Suspect ID
12669
Date of violation
Jul 8, 2024
Time of violation
3:00
Proofs
https://youtu.be/OW8RZ5GcY44

Zovqc

Player
Player
Naime ja igraca Denzu Washingtona ismijavam po RP pravilima te se kasnije presvlačim i on me prepozna po ID te mi kaze da idem na gradski, to je primjer cistog MG-a te se treba kazniti. Sramota da lider radi takvo nešto.

MG - Mešanje OOC i IC razgovora (chata)

A

Ahmed Radetinac

Guest
Guest
Iskreno prije svega bilo bi me sramota da ovako podrignem, a onda jos video na kom se sve to cuje da okacim na forum.... Hajde i to da zanemarimo, ali namjerno provociranje osobe da bi dobio reakciju koja ce tebe izgleda dici u nebesa je stvarno previse detinjasta i nepotrebna. Posto se "razumijes" u kacenje na forum i u MG trebao si da znas da si isto pravilo prekrsio i ti. Mada izgleda da je to tebi nebitno, tvoj cilj je valjda da unistis neciji trud i rad u jako dugom periodu kada ti nisi znao sta je RP. A valjda ti to nece uspijeti.Nazalost znam da je ovo sve sto sam napisao suvisno jer si ti tip igraca koji je ucen da samo kaci po forumu, a ne RP-a zbog cega ovaj server i postoji, tip igraca koji "zna" sta je MG,PG,FearRP i nista vise od toga. Moj savjet ti je da sednes malo i naucis pravila da sutra kad prodje neki odredjeni period probas da uzmes neku org, a ne da igras na serveru samo zbog Informala, Bizz-eva i slicnih fam evenata jer po izgledu tvog ekrana bih rekao da samo za to i znas. I jos jednu stvar cu ti rec, ta raja sa kojom sad igras je raja koja se skoro skupila, a koja ce se brze raspast, a ti razmisli ako nastavis ovako da kacis nebitne i glupe stvari da li ces imati ikoga na ovom projektu da odes do njega i budes u njegovoj fam/organizaciji. Toliko od mene.

P.S. - Igrac ne snima sve slojeve, vidi se da je u 0:31 koristio Push to talk da prica na discordu, a ista stvar koju je pricao se nije cula jer snima zvuk samo kad stisne jedan odredjeni taster, u njegovom slucaju " Y ". Takodje ima mikrofon koji sisti, a to se da primetiti kada prica IG, kao npr. 0:51. Da snima sve slojeve konstantno bi se culo sustanje mikrofona, a ovdje se ne cuje.

Bigy One

Player
Player
Odbijeno
Nijedno pravilo nije prekršeno
Igrač je mogao bilo kome to da kaže (drugom igraču pored vas itd)
Igrač vam nije rekao vaše ime niti nešto slično da bi ovo bilo MG

ID 17521 dobiće kaznu za MG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom