Iskreno prije svega bilo bi me sramota da ovako podrignem, a onda jos video na kom se sve to cuje da okacim na forum.... Hajde i to da zanemarimo, ali namjerno provociranje osobe da bi dobio reakciju koja ce tebe izgleda dici u nebesa je stvarno previse detinjasta i nepotrebna. Posto se "razumijes" u kacenje na forum i u MG trebao si da znas da si isto pravilo prekrsio i ti. Mada izgleda da je to tebi nebitno, tvoj cilj je valjda da unistis neciji trud i rad u jako dugom periodu kada ti nisi znao sta je RP. A valjda ti to nece uspijeti.Nazalost znam da je ovo sve sto sam napisao suvisno jer si ti tip igraca koji je ucen da samo kaci po forumu, a ne RP-a zbog cega ovaj server i postoji, tip igraca koji "zna" sta je MG,PG,FearRP i nista vise od toga. Moj savjet ti je da sednes malo i naucis pravila da sutra kad prodje neki odredjeni period probas da uzmes neku org, a ne da igras na serveru samo zbog Informala, Bizz-eva i slicnih fam evenata jer po izgledu tvog ekrana bih rekao da samo za to i znas. I jos jednu stvar cu ti rec, ta raja sa kojom sad igras je raja koja se skoro skupila, a koja ce se brze raspast, a ti razmisli ako nastavis ovako da kacis nebitne i glupe stvari da li ces imati ikoga na ovom projektu da odes do njega i budes u njegovoj fam/organizaciji. Toliko od mene.
P.S. - Igrac ne snima sve slojeve, vidi se da je u 0:31 koristio Push to talk da prica na discordu, a ista stvar koju je pricao se nije cula jer snima zvuk samo kad stisne jedan odredjeni taster, u njegovom slucaju " Y ". Takodje ima mikrofon koji sisti, a to se da primetiti kada prica IG, kao npr. 0:51. Da snima sve slojeve konstantno bi se culo sustanje mikrofona, a ovdje se ne cuje.