Sve se vidi na sliku.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti pravila ne znas ljubi te bratbraco nije vas bilo dovoljno za rob kacis sam sebe,ne moze vas 4-5 na 4 policajca gde to ima
Ti pravila ne znas ljubi te brat
Kome si onda?ma brate nisam znao da ce on mislit da sam njemu
aj pogledaj bubicu od strane mene molim te
ja i kolega smo se sprdali taj dan pa sam to ovako napiso jer imamo kao neku foru ma nebitnoKome si onda?
Ti si se bato iznerviro jer smo krenuli da vas robamo. Ti si se bas iznerviro napiso si to plus si radio Fear RP nisi digo ruke kad si imo 3 puske na glavu.ja i kolega smo se sprdali taj dan pa sam to ovako napiso jer imamo kao neku foru ma nebitno
al samo da nemislis da je tebi
Ti si se bato iznerviro jer smo krenuli da vas robamo. Ti si se bas iznerviro napiso si to plus si radio Fear RP nisi digo ruke kad si imo 3 puske na glavu.
ma razumijem te za fear nego si ti meni rekao imas 5sec da usutis ali nebitno meni je samo zao sto si krivo shvatio poruku u ooc chatTi si se bato iznerviro jer smo krenuli da vas robamo. Ti si se bas iznerviro napiso si to plus si radio Fear RP nisi digo ruke kad si imo 3 puske na glavu.
MOLIM ADMINISTRACIJU DA RIJESE OVO, IGUMAN JE MENI UVREDALagani 3.2 putuj igumane
administracio ja bih vas zamolio da se ovo resi meni su osecanja dubinski povredjena....Ti pravila ne znas ljubi te brat
jahahahahahahahahaabhah