Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected 𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗷𝗲 𝗸𝗿𝗶𝘃𝗼 𝗽𝗼𝘀𝘁𝘂𝗽𝗶𝗼 / 𝗖𝗥 𝗶 𝗻𝗲𝘀𝗽𝗼𝗿𝗮𝘇𝘂𝗺 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗲đ𝗮𝗻𝗷𝗮

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59526
Players nickname
Ivanova Koritaa
Administrators nickname
Aco Cash
Date
Jul 6, 2024
Time
5:23
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=SNKIbpDfEzM

Ivanova Korita

Player
Player
Već sam bio objavio ali je odbijeno, htio bih da se još jednom promotri moj POV u kojem sam kačio lika jer me car rammovo i vrijeđao, potom moj drug na discordu priča psovku o tome šta mu se desilo , šta ja nisam odma registrirao da je rekao, kad je moj drug počeo opet pričati tad sam skužio i rekao sam mu da šuti jer kao snimam, na snimku se točno može uočiti da to nisam ja rekao nego sasvim drugo lice koje nema veze sa IG POVOM, moj glas se čuje kad licima koje sam kačio pričam da se odmaknu, kad sam kačio video nisam odma skužio to šta je moj drug preko bubice rekao. Mislim da je to sve bio nesporazum i želio bih da se ban ukine jer stvarno znam da nisam kriv. Administrator nije skužio do kakvog je došlo nesporazuma i ne krivim ga ali bih volio da se ovo obrazloži još jednom jer ja kriv nisam. Tad kad je to moj drug rekao na discordu ja nisam registrirao neznam kako se čulo to u POVU . Molim vas ispravno postupite. Hvala. I ono šta moj drug u početku kaže skuži se da nema veze sa IG.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom