Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader of the bloods streat gang I Mihail Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.

mihail_borba

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Mihail
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: UTC+1
4. Prosjek online po danu: 8h
5. Vaš Discord: miiki2
6. Vaše ingame ime: Mihail Verstappen
7. Vaš ID: 54545

Dodatne informacije

1. Lider za..... Bloods street gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. razlog: proveo sam dosta vremena po kriminalnim organizacijama ali sam u ovoj proveo najvise vremena i znam kako rukovoditi bandom

2. razlog: smatram da svaka banda mora da ima kvalitetne ljude a to je upravo ono sto ja posedujem, imam brze i snalazljive ljude koji mogu da izvrse svakakve radnje bez oklevanja

3. razlog: u mojoj organizaciji ce se pratiti aktivnost clanova i svako ko bude izvrsavao naredjenja, bio aktivan i bio poslusance biti nagradjen visim cinom. svako ko ne bude bio aktivan,krsio pravila organizacije,krsio pravila grada bice automatski izbacen iz organizacije bez ikakve opomene

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji. Od pocetka mog roleplay iskustva isao sam u kriminalne organizacije i tamo ulozio vreme i trud,
hteo bih da uvedem jednu od najjacih kriminalnih organizacija sa dobrim ljudima. takodje bicemo aktivni i svaki drugi dan cemo raditi talacke situacije i slicno.

Rankovi su sledeci:
1.suspend 48h
2. suspend 24h
3. gheeto boy
4. gold boy
5. diler
6. grafit team
7. grafit team leader
8. gheeto team leader
9. capitan
10. legija
11. aistent of the leader