Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FIB korumpirana biografija / Amir Luxury

Rejected
Status
Not open for further replies.

Amir Luxury

Kako je Bogu ako je meni ovako?
Player
Joined
Apr 18, 2023
Messages
76
AMIR LUXURY KORUMPIRANA BIOGRAFIJA

Ime: Amir Luxury
Pol: Muski
Starost: 25
Rasa: Belac
Nacionalnost: Bosnjak
Mesto rođenja: Sarajevo
Otac: Amer Luxury
Majka: Nejla Luxury
Težina:98 kg
Visina:198 cm
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Crna
Tetovaže: ruke, noge
Prednosti: Resavam svaku situaciju mirno.
Slabost: Kratak sa zivcima
Amir je hrabar i posvećen specijalac koji služi u specijalnoj jedinici već deset godina. Od malih nogu sanjao je o tome da postane specijalac, inspiriran pričama svog djeda koji je također bio u specijalnoj službi. Njegova odlučnost i predanost omogućile su mu da prođe kroz tešku obuku i postane dio elitne jedinice.
Kao vojnik, Amir je prošao kroz mnoge izazove i opasne misije. Njegova hrabrost i snalažljivost u najtežim situacijama istaknule su ga među kolegama. Osim svojih specijalnih vještina, Amir je poznat i po svojoj nesebičnosti i sposobnosti da podigne moral svojih suboraca, čak i u najtežim trenucima.
U jednoj od svojih misija poslan je u Afganistan na strani američke vojske te tamo po prvi put krece se baviti kriminalom, pljacka, radi ratne zlocine i slicno.
Tamo prvi put probava travu i razmislja o kriminalnoj buducnosti. Te bježi sa fronta i odlazi u Los Angeles.
Tamo upoznaje puno prijatelja sa kojima kreće pljačkati, ubijati i krasti vozila. U slobodno vrijeme sadi travu i voli izlaziti po kafićima te mu je to velika mana jer se voli opijati. Te mu je to uzrokovalo puno problema u obitelji i dovelo do rastanka braka sa ženom.
Tada pada u veliku depresiju, kreće se drogirati i krene ludit. Postaje mentalno nestabilan i ovisan o travi. Kasnije prelazi i na zesce droge. U jednom trenutko upoznaje dilera koji ga uvodi u bandu i zamo kreće raditi za istu. Kreće krasti auta, robati, pljačka prodavnice, a i banke. Upoznaje puno kriminalaca a i one najače.
Kupuje prvi auto i zamišlja vilu i uspjeh. Ima viziju uspjeha. Kreće redovno vjezbati u areni da bi se dobro pucao te da se zna obraniti i pljackati (robati) sve pogotovo policiju. U tom trenutku mu otac umire a on pronalazi ženu koju uvodi u kriminal usput dobiva i djete te ga naziva Emir, on nakon 5 godina kako ima dijete odlučuje se vratit legalnim poslovima, zapošljava se u Vladu tamo provodi dosta vremena, te prelazi u FIB gdje ostaje do kraja svog života.

Prica o karijeri:
Amir je korumpirani FIB Agent, koji je prodavao sve moguce od droge (marihuana, kokain, mdma...), do oruzija ilegalnog i legalnog, pancira svega. Imao je podrsku drugih korumpiranih clanova. Znali su se medjusobno i imali su podrsku jedni drugih. Naime dok je Amir bio na placenom odsustvu, dosta ostalih korumpiranih napustilo je drzavne agencije, a neki od njih cak i preminuli na akcijama visokog rizika. Na placenom odsustvu nasao je novu djevojku pod imenom Armina Sanchez, ona mu je od pocetka bila oslonac kao i korumpirane kolege, on postaje posten i pravedan policajac koji kasnije se bori protiv korupcije gdje uspjeva jer zna kako to funkcionise iz ranijeg zivota. Sa Arminom ostaje do kraja zivota.

Ishodi:

Ishodi:
-Amir moze da podize oruzije sa poda, veze,vuce,lijeci, otvara PDA, penje uz merdevine i stavlja u auto sa pistoljem u ruci(ne puskom)
-Amir moze da onesvjesti/uradi atentat na kolegu kako bi oslobodio osobu bitnu njemu/prijatelja/dousnika..
-Amir moze nositi bilo koju masku ili undercover uniformu na akcijama posto je visoko obucen i vrlo cesto bira uniformu koju ce nositi za akcije
-Amir zbog svoje duboke korupcije moze krsiti clanove zakona.
-Amir moze ući u situaciju 2v1 zbog svojeg iskustva
-Amir moze muciti i bahato ponasati prema kolegama, civilima, banditima.. (ne na talackoj)
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom