Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lična biografija | Dzoni Capone | 36492

Rejected
Status
Not open for further replies.

Rela

Player
Player
Joined
Jun 4, 2024
Messages
3
Ime: Dzoni Capone
Pol: Muški
Rasa: Belac
Godine: 13
Majka: Pavle Favela
Otac: Tadija Armanii
Visina: 180cm
Težina: 75kg
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Boja očiju: Braonkaste
Boja kose: Braon
Tetovaže: nema
Prednost: snalažljiv, uporan, dobro barata s oružjem
Slabost: agresivan

Životna priča:
Dzoni je rođen 14.01.2011. godine. u Beogradu, gde je živeo sa majkom i ocem. Nekoliko godina kasnije njegovi roditelji su odlučili da se presele u daleki Los Santos. Otac Tadija je dobio posao kao državni advokat i ubrzo je postao najbolji među tadašnjim kolegama. Majka je radila u specijalnoj jedinici van grada, gde je i ona proslavila svoje ime. Dzoni je pomoću njegovih roditelja osnovnu školu zavrsio sa svim odličnim ocenama. Ubrzo se desilo nešto što će ostati dečaku Dzoni-ju u glavi do poslednje sekunde svojega života. Jedne predivne večeri ulicama Los Santosa su šetali Dzoni i njegova porodica. Nakon što je jedan čovek prišao njima iz ranca je izvadio vatreno oružje (pištolj).I rekao je da mu predaju sav novac koji imaju. Kada su mu dali sve maskirani čovek je ispalio metak i usmrtio oca Tadija, te je posle njega na redu bila njegova majka.Dzoni se nije uplašio i uspeo da pobegne i sakrije se. Policija je došla na mesto zločina i rekla je Dzoni-ju da će naći krivca. Sutradan se održala njihova sahrana. Dzoni nije mogao da prestane da tuguje i nije mogao da se otprosti od njih tako brzo. I na njihovom grobu se zakleo na osvetu. Dzoni je poslat u dom za nezbrinutu decu. Te ne nešto mnogo posle beži iz iste. Dzoni je otišao u jedinicu gde je njegova majka pre radila. I zahtevao je da ga prime, ali im nije rekao razlog. Primili su ga i poštovali zbog tadašnjeg statusa njegove majke. Dzoni je vežbao svaki dan, svaku disciplinu i postao je najbolji pucač u jedinici. Svisu bili zapanjeni njegovim sposobnostima. Ubrzo Dzoni napušta jedinicu. Prvo se pridružio bandi gde je takođe bio najbolji pucač i nakon nekoliko meseci Dzoni bude izbačen iz iste. Zato što su mislili da je doušnik za državne organizacije.
Dzoni je krenuo u potragu za počiniocem ubistva njegovih roditelja. Te pronalazi svoje prijatelje iz detinjstva i kojima je rekao šta se dogodilo i oni su rekli da ćemu pomoći makar izgubili život. Zajedno su krenuli u potragu i tu se Dzoni-jeva priča nastavlja.......

Ishodi:
-Dzoni može da nosi oružije bez serijskih oznaka ( xxx, ofarbano oružije).
-Dzoni može ići 1v2 u bilo kojem trenutku zbog iskustva u pucanju.
-Dzoni može da pretražuje, vezuje (konopcem), pruža prvu pomoć, kupi stvari sa poda jednom rukom dok u drugoj drži revolver/pištolj.
-Dzoni može da ide do 65KM/H Off-Road.
-Dzoni može da broji 5 sekundi na bilo čijem posedu.
-Dzoni može da rukuje oružijem visokog kalibra kao što su heavy sniper, heavy shotgun i light machine gun.
 
Last edited:

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
872
Biografija ODBIJENA
Razlog: 2 perka vam krse pravila servera

-Dzoni može da ide do 65KM/H Off-Road. - Krsi PG
-Dzoni može da broji 5 sekundi na bilo čijem posedu. - Jasno je pravilo G.P 6.15
Pokusajte ponovo za 7 dana.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom