Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Blacklist za Admina | Abraham Elkhabib, Mujo Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
930
Players nickname
Swainn Darkiin
Administrators nickname
Abraham i Mujo
Date
Jul 9, 2024
Time
00:00
Proofs
xxxx

Swain Darkiin

Player
Player
Postovanje pre svega i pozdrav. Bleklistovan sam za admina jos pre skoro 3 godine nakon incidenta koji sam pocinio sasvim nepromisljeno. Bio sam klinac, nestrpljiv i neiskusan. Spamovao sam Mazhora kada ce admin plata vise puta i dobio kik iz admina. Od tada sam bl za admine i iskreno zasluzio sam. RP-ao sam vec dugi niz vremena, sazreo i promenio se puno. Znam da je poverenje lako izgubiti, ali ga je, bas suprotno, jako tesko dobiti nazad. Cenim sto uopste igram na ovom projektu jer sam krsio pravila, ali sam se opametio i to prestao da radim. Uzeleo sam se da opet budem admin samo sada ne zbog para ili bilo cega vec malo da odmorim od rp-a i krenem da pomazem ostalima i maksimalno se ulozim u taj posao. Abrahame znam da si ljut na mene, i da me ne zelis u admin ekipi ali nadam se da bi mogao da mi progledas kroz prste i da mi dopustis da ti dokazem da sam se promenio. Hvala na citanju, prijatan ostatak veceri ❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom