Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD | Korumpirana Biografija I Urke Crow I 42673

Rejected
Status
Not open for further replies.

Urke Crow

Player
Player
Joined
Jul 17, 2023
Messages
33
Ime: Urke Crow
Starost: 44
Pol: Muški
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Trevor Crow
Majka: Marina Crow
Visina:198cm
Težina: 146kg
Boja očiju: Smedja
Boja kose: Crna
Tetovaže: Na grudima
Prednosti: Lukav,Pametan,Pristojan.
Slabost: Slabi zivci



Urke je imao teško detinjstvo koje je oblikovalo njegovu budućnost na način koji niko nije mogao predvideti. Rođen u malom, mirnom gradu, Urke je odrastao u ljubavi i brizi svojih roditelja, Trevora i Marine. Bio je to običan tinejdžer sa snovima i ambicijama, sve do kobnog dana kada mu je život zauvek promenjen.

Bila je to noć kao i svaka druga, ali ubrzo se pretvorila u noćnu moru. Banda brutalnih razbojnika upala je u njihovu kuću. Pljačkaši su uzeli sve dragocenosti koje su mogli pronaći, a zatim su, bez milosti, ubili Urketove roditelje. Marina i Trevor su umrli pred očima svog sina, ostavljajući ga samog u svetu koji je postao hladan i surov.

Nakon gubitka roditelja, Urke je bio prepušten ulicama. Sa samo 16 godina, morao je da se snalazi sam. Besan na svet i prepun bola, Urke je našao utehu u svetu kriminala. Počeo je da se bavi švercovanjem droge i oružja, koristeći svoja lukavstva i snalažljivost da preživi. Njegova operacija šverca postala je poznata po transportu robe preko Cayo Perico ostrva, koristeći brodove i avione za svoj ilegalni biznis.

Kako su godine prolazile, Urketova kriminalna imperija je rasla, ali takođe je privukao pažnju vlasti. Konačno, uhvaćen je i osuđen na zatvorsku kaznu. U zatvoru je imao vremena da razmisli o svom životu i odlukama koje je donosio. Po izlasku, rešio je da promeni svoj identitet, koristeći pomoć svog korumpiranog rođaka u vladi.

Odlučan da promeni svoj život, Urke se prijavio u vojnu akademiju. Posle teške obuke, uspeo je da se zaposli u LSPD (Los Santos Police Department). Isprva je bio primeran policajac, poštovao je zakone i pravila, i činilo se da je konačno pronašao svoj put ka iskupljenju.

Međutim, stare rane su bile preduboke, a pravda koju je tražio za svoje roditelje bila je neutaživa. Polako, ali sigurno, Urke je postao korumpiran. Počeo je da prima mito i koristi svoj položaj za ličnu korist. Njegova osveta prema kriminalcima postala je opsesija. Odvodio je uhapšene na zabačena mesta, gde ih je tukao i mučio na najgore moguće načine, sve u ime pravde za svoje roditelje.

Strah se proširio getom; Urketovo ime postalo je sinonim za užas. Kriminalci su ga se plašili, ali niko nije mogao da dokaže njegovu korupciju ili ga privede pravdi. Do današnjeg dana, Urke ostaje korumpirani policajac, koji svoju osvetu prema zločincima sprovodi na način koji je sam izabrao.



1.Urke može od privedenih lica da traži bilo koje oružje, municiju, pancire, drogu da mu predaju, kao i novac do 100.000$

2.Urke može da veže, vuče, pruža prvu pomoć, pretražuje lice(sa bilo koje strane), otvara PDA, sakuplja stvari s poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drži pistolj.
3.Urke može pustiti osumljičenog, očistiti dosije i skinuti sa poternice.
4.Urke je jako sklon korupciji i ako bude uhvaćen burno i brzo reaguje. Kolegu koji ga uhvati u korupciji moze ubiti, opljačkati i slomiti mu kamericu (me, do, try komande).
5.Urke može ići 2v1 zbog iskustva u vojsci i raznih vrsta obuka, kao treninga i veštine.
6.Urke može koristiti(posedovati) i prodaviti bilo koje legalno ili xxx oružje i predmet (Heavy Sniper,Machine gun...) na dužnosti i van nje.
 

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
872
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom