Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD korumpirana biografija I Adam Salamanca I 5630

Rejected
Status
Not open for further replies.

Blackpanter30

Player
Player
Joined
Jan 21, 2024
Messages
26
Ime: Adam Salamanca

Starost: 31

Nacionalnost:Amerikanac

Mesto rođenja: Los Santos

Pol:Musko

Boja očiju: Smeđe

Boja kose: Crna

Tetovaže: Tijelo

Prednosti: Brzi refleksi,Razmisljanje,rukovanje oruzijem

Slabost: agresivnost, drskost




Životna priča: 100+ reči:
Živjeti život s neobičnim i intrigantnim početkom nije jednostavno, no Adam Salamanca učinio je upravo to. Rođen na jugu Kalifornije pod imenom Adam Salamanca, njegova je životna priča nešto što mnogi ne mogu ni zamisliti.Odrastajući u nepovoljnim okolnostima, Adam je od malih nogu naučio da se bori za sebe i svoje mjesto u svijetu. Iskoristivši svoje vještine i sposobnosti, odlučio je krenuti novim putem - putem koji ga je doveo do uloga u Los Santos Police Departmentu (LSPD).Tijekom godina provedenih u LSPD-u, Adam je pokazao izuzetnu predanost i stručnost u svom poslu. Braneći zakon i red u Los Santosu, on se suočavao s brojnim izazovima, od opasnih zločinaca do kompleksnih istražnih slučajeva. Međutim, Adam se nikada nije pokolebao - njegova odlučnost i hrabrost činili su ga jednim od najcjenjenijih i najpoštovanijih članova snaga reda.Ono što posebno izdvaja Adamovu životnu priču jest njegova sposobnost da se uzdigne iznad svojih početaka i preoblikuje vlastitu sudbinu. Umjesto da se prepusti okolnostima u kojima se našao, on je iskoristio svaku priliku da se dokaže i ostvari svoje ambicije.Danas, Adam Salamanca nastavlja svoju karijeru u LSPD-u kao istaknuti policijski službenik, vođa i mentor mlađim kolegama. Njegova priča o uspjehu nadahnjuje mnoge i služi kao podsjetnik da, bez obzira na naše početke, uvijek postoji mogućnost za osobni rast i promjenu.Adama Salamance primjer je ustrajnosti, hrabrosti i neprestane težnje za boljim. Ona dokazuje da, uz trud i odlučnost, možemo premostiti sve prepreke i ostvariti svoje snove, bez obzira na okolnosti u kojima se nalazimo.


Priča o karijeri:100+ reči:
U gradu Los Santosa, gdje su ulice katkad ispunjene neizvjesnošću i opasnošću, postoji jedna osoba koja se istakla kao glas razuma i poštenja unutar policijskih redova. To je Adam Salamanca, iskusni agent Losanđeleške policijske uprave (LSPD) koji je svojim predanim radom i nepokolebljivim integritetom ostavio neizbrisiv trag.Karijera Adam Salamance započela je prije više od desetljeća, kada se mladi, ambiciozni pojedinac odlučio posvetiti zaštiti građana ovog vibrantnog grada. Još kao kadeta, Adam je pokazao iznimne sposobnosti, brzo učenje i neustrašivost u suočavanju s izazovima policijskog poziva. Njegov napredak kroz rangove bio je impresivan, a uskoro je stekao glas pouzdanog i učinkovitog službenika.Ključan trenutak u karijeri Adam Salamance došao je kada je upućen u jedinicu za suzbijanje organiziranog kriminala. Ovdje je došao do punog izražaja njegov talent za analizu, strateško planiranje i nemilosrdno proganjanje kriminalaca. Predvodio je niz uspješnih racija i operacija, rastavljajući kriminalne sindikate i oduzimajući im sredstva i utjecaj.Što je još važnije, Adam Salamanca nikada nije izgubio fokus na primarnu svrhu policijskog rada - služenje lokalnoj zajednici. Unatoč izazovima svog posla, uvijek je nalazio vremena pomagati građanima, savjetovati mlade i održavati snažne veze s njihovim obiteljima. Njegova predanost zajednici i nepopustljiv etički pristup snažno su utjecali na moral i učinkovitost njegove postaje.Danas, Adam Salamanca je uzor mlađim kolegama i poštovana figura unutar LSPD-a. Nastavlja predvoditi inovativne istrage i pomagati u izgradnji sigurnijeg Los Santosa za sve njegove stanovnike. Njegova karijera svjedoči o tome kako predanost, integritet i ustrajnost mogu preobraziti jednog službenika u istinskog heroja zajednice.





1-Adam moze da bude u akcijama sa kriminalnim bandama i porodicama,odredjene pusta na slobodu i oblaci se u njihovu odjecu, a u slucaju ne surađivanja muciti kako bi sakupljao dokaze i saznao bitne informacije.

2-Adam moze koristiti i prodavati sva ilegalna oruzja koja ima na crnom trzistu(ne od organizacije)

3-Adam moze da vozi, veze,vuce,pruza prvu pomoc,otvara PDA,skuplja stvari sa poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drzi pistolj

4-Adam je jako sklon korupciji i ako bude uhvacen agresivno i brzo reaguje.Kolegu koji ga uhvati u korupciji moze opljackati,ubiti i slomiti mu kamericu (me/do/try) kao i civila jer nabolji svjedok je samo mrtav svjedok.

5-Adam moze uvek ici 1vs2 zbog svoje sposobnosti i treninga

6-Adam moze od privedenih lica da trazi bilo koje oruzje,municiju,pancire,drogu i ilegalne stvari da mu predaju.Kao i novac do 100.000$
 

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
1,480
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom