Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53545
Players nickname
Misko Black
Suspect ID
12093
Date of violation
Jul 8, 2024
Time of violation
00
Proofs
https://www.youtube.com/

Senticmilos45

Player
Player
Pretnje na discordu, takodje mi je napisao kako ima odmor od 24 jula pa ce posle toga da se pozabavi sa mnom i da ce mi doci i onda je to obrisao i zakasnio sam to da skrinujem.Ali mogu da posaljem DC-U isto to da vrate te poruke sto je obrisao jer ovo je za prijavu i u RL a tek za ovde... Zalba obavezno samo senior admini da pogledaju ili jos bolje Muja,Abraham jer je prijava ozbiljna. Osoba je Coa Black lider porodice Cicmicovci. Ako je potrebno za jos neke dokaze javite.Prijatno

LamarFushiguro

Player
Player
Pretnje na discordu, takodje mi je napisao kako ima odmor od 24 jula pa ce posle toga da se pozabavi sa mnom i da ce mi doci i onda je to obrisao i zakasnio sam to da skrinujem.Ali mogu da posaljem DC-U isto to da vrate te poruke sto je obrisao jer ovo je za prijavu i u RL a tek za ovde... Zalba obavezno samo senior admini da pogledaju ili jos bolje Muja,Abraham jer je prijava ozbiljna. Osoba je Coa Black lider porodice Cicmicovci. Ako je potrebno za jos neke dokaze javite.Prijatno

Tebe opet pustili iz Laze Lazarevica?

Misal Sacy

Player
Player

au mladicu tebi treba pomoc :censored:

Stefan Whitee

Player
Player
Nakon prwgleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu
Privatni dm nije nasa nadleznost

Status
Not open for further replies.
Top Bottom