U pov-u se vidi kako jos nisam uso u geto
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa za to ti posalji pov nece ti oni verovati ja nisam iseko nista ja sam ovde poceo da snimam te lazi ne prolaze jbgadministracijo trazi te celi pov igrac je preseko pov on je meni vredjo majku i oca i reko mi je da sam cigan
da sa ce vidis kad dobijes ban zato sto nisi okacio ceo pov kad sam te ubijo prico si dok si bio mrtav i reko si bravo retardu sacu da te kacimpa za to ti posalji pov nece ti oni verovati ja nisam iseko nista ja sam ovde poceo da snimam te lazi ne prolaze jbg
pa ajde ahahah a ja to nisam reko i prico sam citavu 1 sec nakon sto si me ubio ahahahda
da sa ce vidis kad dobijes ban zato sto nisi okacio ceo pov kad sam te ubijo prico si dok si bio mrtav i reko si bravo retardu sacu da te kacim
decko mislis da sam maluman da nevidim da si seko pov decko okacio sam 300 ljudi snam pola pravila sa servera decko forumwarior sam i ti ce mi pricas nesto pogledaj samo koliko sam ljudi kacio pa ce ti bude jasnopa za to ti posalji pov nece ti oni verovati ja nisam iseko nista ja sam ovde poceo da snimam te lazi ne prolaze jbg
imas 14 poslanih poruka a gledaj koliko ja imam okacio si ukupno 3 lika i ti ce mi pricas nesto decko ahahahahahah pogledaj mi poruke bate koliko 343 mozda sam i preso 300 mislim da sam oko 330 sigurnopa za to ti posalji pov nece ti oni verovati ja nisam iseko nista ja sam ovde poceo da snimam te lazi ne prolaze jbg