Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Tobago | Neformalna organizacija

Status
Not open for further replies.

Domba

Active Member
Leader of unofficial org
Joined
Jun 13, 2022
Messages
65
Ime porodice: Tobago
Vlasnik porodice I ID: Domba Jackson 25998
Broj kuce od porodice: 973
Forum link vlasnika porodice:
Domba
Ime I tag vlasnika porodice na discordu: domba1966

Logo:
Familijarna uniforma:
Istorija Familije:

Tobago je moćna i uticajna familija koja deluje u samom srcu Los Santosa. Osnovana je pre nekoliko decenija i izrasla je u jednu od najopasnijih i najorganizovanijih familija u gradu. Naša misija je da uspostavimo dominaciju u svim kriminalnim aktivnostima širom Los Santosa, održavajući čast i lojalnost unutar familije.

Rankovi:
10. Vođa Tobago
- Vođa je glava familije Tobago. On donosi sve ključne odluke, vodi organizaciju i osigurava da se poštuju principi i tradicije familije. Vođa je autoritet koji svi članovi poštuju.
9. Don - Don je zamjenik vođe familije Tobago. On preuzima vođstvo u odsustvu vođe i nadgleda poslovanja familije.
8. Komandant - Komandanti su najbliži savetnici vrhu familije. Oni kontrolišu velike delove teritorije i imaju poslednju reč u većini operativnih pitanja.
7. Major - Oni održavaju komunikaciju sa spoljnim saradnicima.
6. Poručnik - Oni osiguravaju da sve operacije teku glatko i rešavaju konflikte unutar familije. Poručnici takođe organizuju treninge za mlađe članove.

5. Kapetan - Kapetani su lideri operativnih timova. Oni planiraju i koordiniraju velike operacije, kao što su napadi na neprijateljske teritorije i organizovane pljačke.
4. Agent - Agenti su iskusni operativci sa specijalnim zadacima. Oni vode manje timove i odgovorni su za uspešno izvršenje misija.
3. Operativac - Operativci su članovi koji su savladali osnovne veštine i sada učestvuju u složenijim operacijama. Njihove dužnosti uključuju pljačke, krijumčarenje i druge kriminalne aktivnosti.
2. Učenik - Učenici su regruti koji su se dokazali i sada uče specifične veštine od iskusnijih članova. Oni obavljaju zadatke kao što su isporuka karavana, panela i rad na plantazi.
1. Rekrut - Rekruti su novi članovi familije Tobago. Oni obavljaju osnovne zadatke, učeći o pravilima familije. Njihova glavna dužnost je da pokažu lojalnost i sposobnost za napredovanje.

Pravila Familije:
1
. Zabranjeno je pucati bez razloga oko familijarne kuće i raditi anti-afk.
2. Familijarno vozilo se mora vratiti napunjeno. Ako se desi nešto sa vozilom lice koje je vozilo to auto snosi novčanu kaznu.
3. Zabranjeno je vređanje člana porodice. Kazna 7 dana suspenzije i mogućnost samo rada na plantaži. Ali za ponovljeni prekršaj sledi izbacivanje iz familije.
4. Nema medjusobnog ubijanja (TK).
5. Poštovanje viseg čina.
6. Ko nije aktivan u familiji ne učestvuje na događajima. Osim ako lider ne odluči drugačije.
7. Zabranjeno je da se ide na pljačke bez dozvole lidera.

Cilj nase familije:
Da postanemo najmoćnija i najuticajnija organizacija u Los Santosu. Kroz lojalnost, disciplinu i strategiju, težimo ka rastu i uspehu u svim našim poduhvatima. Da odnosimo sve pobede na eventima.
 

Youngstar

Player
Player
Joined
Sep 1, 2023
Messages
16

Mateja Armanii

Player
Player
Joined
Jul 5, 2024
Messages
23
Ova familija Tobago ne zasluzuje Neformalnu organizaciju iz prostog razloga sto svakodnevno krse pravila servera i prave probleme na istom. Kao na primer :
Prijatan dan :)
Slazem se familija tobago nije zasluzila neformalnu organizaciju svakodnevno krse pravila npr danas kod karavan stoje i kad krenemo pucaju bez brojanja samo da potvrdim da je Youngster upravu sto se tice tobago familije
 

Gerrito Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
2,248
Prihvatam vašu neformalnu organizaciju!
Hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na discordu

Na GRAND disocrdu obavezni ste da upisete svoje ime po formatu Ime familije | Ime inGame
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom