By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvi put sam ti došao u dvorište i došao sam po svoje panele a ne da te ubijam il nešto slično.Isto kao i ja vas, pusa..
Druze ako imam za sta da budem ovde bicu tu.. Inace teze da sam vise nego ingame.. 20h dnevno 0 afk..druze, chill sa forumom malo, vise si na forumu nego in-game
Likove rade jos MG kaze to je cone to je coneOpet na ulaz od kuce, bukvalno na vratima me cekaju..
Ne nosi masku brat moj.Likove rade jos MG kaze to je cone to je cone
druze de mani se coravih posla sto se ne zapitas zasto sam te ubio idi na drugi server pa se tako nekom kurci pogle na sta licis msm onoIsto kao i ja vas, pusa..
Dodji ti u RL, nadji me na instagram chikaconee,kontaktiraj me, pa se tako kurci, kazi mi u lice pogle na sta licis... Do tad bato, citaj tvoj nik i jedi leba.. Ne spamaj tudje postove, radi DM ispred gajbe i sve ostalo.. msm onodruze de mani se coravih posla sto se ne zapitas zasto sam te ubio idi na drugi server pa se tako nekom kurci pogle na sta licis msm ono
Ali ipak ste tu i spamate svaki post.. Promenite ime familije u kontradiktornost reko sam vam.. Ako ne znas sta znaci, izguglaj. I ti si slobodan.ovaj isti velja vise po demorganu nego da igra, napaceni mali cone nema on godina da se mi zamaramo vise sa njim