Sve u POV.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!AJDE BEST SHOOTERU DAJ POV ALOOOhahahahahahhaahah za sta ti reportas
miran budi dete cheatujes na igricamaLjubo miran imas 200 kila jedva te stolica izdrzava debeljaneru jedan bezruki, samo se usmrdljavas za kompom ni roditelji te ne vole
Smrsaj imas 200kgmiran budi dete cheatujes na igricama
Tebe tvoji ne vole, i za tvoju informaciju koja je nebitna al ok ja grand palimtek uvece oko bizza ni 55k ne uznem, a ti koj ne izlazis iz njega nije moj problem, smrdo debelia da te majka malo zavoli i batalis grand
Otkud ti to znas barem ne koristim rogan redux i ne imam aimlock i zadnjih 20+dana nisam usao ingTebe tvoji ne vole, i za tvoju informaciju koja je nebitna al ok ja grand palimtek uvece oko bizza ni 55k ne uznem, a ti koj ne izlazis iz njega nije moj problem, smrdo debeli
HMMMMMM rogan je bio na 1 informal za tvoju informaciju, a ne igras jer si banovan na twink, main, i treci acc, i bl bi trebo da dobijes za baneveidOtkud ti to znas barem ne koristim rogan redux i ne imam aimlock i zadnjih 20+dana nisam usao ing
To sto ja imam treci acc to nema nigde ali dobro i nije bio jedan informal bio sam ja u Vendetti ne brini tiHMMMMMM rogan je bio na 1 informal za tvoju informaciju, a ne igras jer si banovan na twink, main, i treci acc, i bl bi trebo da dobijes za baneveid
Bio si jedan sat, i kikali smo sto jer si debeli konj i jer se svadjas sa svima i lecis komplekse kad se svadjasTo sto ja imam treci acc to nema nigde ali dobro i nije bio jedan informal bio sam ja u Vendetti ne brini
Bio sam u Vendetti cak i pre nego sto si ti krenuo na evente da ides + nisam se svadjao nisakim i ja klk sam bio upoznat tih 4 dana sto sam bio tamo nisam bio kickan leavo sam svojevoljno + tebe bukv vecina tamo mrzi jer si kid koji ne zna da se ponasaBio si jedan sat, i kikali smo sto jer si debeli konj i jer se svadjas sa svima i lecis komplekse kad se svadjas
hahahahahahahahahhahaahhaahha ja ne znam samo koga lazes jer sam te licno kikovao debeli smrdoBio sam u Vendetti cak i pre nego sto si ti krenuo na evente da ides + nisam se svadjao nisakim i ja klk sam bio upoznat tih 4 dana sto sam bio tamo nisam bio kickan leavo sam svojevoljno + tebe bukv vecina tamo mrzi jer si kid koji ne zna da se ponasa
ne znam kako si me kickovao kad smo bili isti rank + trazi log 32295 id tamo pa vidi da li pise napustio familiju ili da si me izbaciohahahahahahahahahhahaahhaahha ja ne znam samo koga lazes jer sam te licno kikovao debeli smrdo
posalji sliku bas da vidimPise da si kickan od mene
Lazovu debeli usvojeni
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
-Zahtjevam POV sa eventa od igrača ID (13132)-
-Vremenski rok za dostavljanje POV-a je 20 sati-
CHEAT žalbu više nije moguće povući!