Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22128
Players nickname
Mark Obamaaa
Suspect ID
13132
Date of violation
Jul 12, 2024
Time of violation
01:47
Proofs
https://youtu.be/JKqsWOnQGJ0

Kole-

Player
Player
A ja ne znam sta vi radite na eventi gejm sense nemate a jos jaci je konte sto usta ne zaklapa samo nesto melje, a i ti sto misas lika koj stoji hhaahhahaahahahahha

Kole-

Player
Player
a da te majka malo zavoli i batalis grand
Tebe tvoji ne vole, i za tvoju informaciju koja je nebitna al ok ja grand palimtek uvece oko bizza ni 55k ne uznem, a ti koj ne izlazis iz njega nije moj problem, smrdo debeli

Ljuba Kush

Player
Player
Tebe tvoji ne vole, i za tvoju informaciju koja je nebitna al ok ja grand palimtek uvece oko bizza ni 55k ne uznem, a ti koj ne izlazis iz njega nije moj problem, smrdo debeli
Otkud ti to znas barem ne koristim rogan redux i ne imam aimlock i zadnjih 20+dana nisam usao ing

Kole-

Player
Player
Otkud ti to znas barem ne koristim rogan redux i ne imam aimlock i zadnjih 20+dana nisam usao ing
HMMMMMM rogan je bio na 1 informal za tvoju informaciju, a ne igras jer si banovan na twink, main, i treci acc, i bl bi trebo da dobijes za baneveid

Ljuba Kush

Player
Player
HMMMMMM rogan je bio na 1 informal za tvoju informaciju, a ne igras jer si banovan na twink, main, i treci acc, i bl bi trebo da dobijes za baneveid
To sto ja imam treci acc to nema nigde ali dobro i nije bio jedan informal bio sam ja u Vendetti ne brini ti

Kole-

Player
Player
To sto ja imam treci acc to nema nigde ali dobro i nije bio jedan informal bio sam ja u Vendetti ne brini
Bio si jedan sat, i kikali smo sto jer si debeli konj i jer se svadjas sa svima i lecis komplekse kad se svadjas

Ljuba Kush

Player
Player
Bio si jedan sat, i kikali smo sto jer si debeli konj i jer se svadjas sa svima i lecis komplekse kad se svadjas
Bio sam u Vendetti cak i pre nego sto si ti krenuo na evente da ides + nisam se svadjao nisakim i ja klk sam bio upoznat tih 4 dana sto sam bio tamo nisam bio kickan leavo sam svojevoljno + tebe bukv vecina tamo mrzi jer si kid koji ne zna da se ponasa

Kole-

Player
Player
Bio sam u Vendetti cak i pre nego sto si ti krenuo na evente da ides + nisam se svadjao nisakim i ja klk sam bio upoznat tih 4 dana sto sam bio tamo nisam bio kickan leavo sam svojevoljno + tebe bukv vecina tamo mrzi jer si kid koji ne zna da se ponasa
hahahahahahahahahhahaahhaahha ja ne znam samo koga lazes jer sam te licno kikovao debeli smrdo

Ljuba Kush

Player
Player
hahahahahahahahahhahaahhaahha ja ne znam samo koga lazes jer sam te licno kikovao debeli smrdo
ne znam kako si me kickovao kad smo bili isti rank + trazi log 32295 id tamo pa vidi da li pise napustio familiju ili da si me izbacio

Ady Benz

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
-Zahtjevam POV sa eventa od igrača ID (13132)-
-Vremenski rok za dostavljanje POV-a je 20 sati-
CHEAT žalbu više nije moguće povući!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom