Informacije
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu: 10-20h
5. Vaš Discord: Mmakii007
6. Vaše ingame ime: Maki Panjj
7. Vaš ID: 2354
1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Na serveru sam vec duze vreme,pa je doslo vreme i ja da preuzmem organizaciju.U mnogim mandatima sam bio Co-leader i 11 nekad i 10 i imam mnogo iskustva u organizacija te znam sta bih trebali raditi kao banda.
Ja kao lider potrudio bih se da u organizacije bude samo Role-Play prvo kada bih neko zeleo da udje u bandu prvo bih se detaljno ispitao kako taj igrac ne bih napravio neku glupost u organizaciji i da se uverimo da je spreman na sve i morace da ima odredjen broj godina IC da bih mogao da udje u bandu.
U bandu bih ubacio turfere u koje sam ja uveren da znaju da se pucaju itd i povecao bih nivo RP-a na maksimalno tako sto bih radili: Talacke,FZ raid,pljacke prodavnica/oruzarnica itd.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1.Sastanak bih imao 1-2 nedeljno.
2.Kao sto sam naveo igrac koji zeli da udje u bandu detaljno bih se ispitao.
3.Minimalno godina sto mora da ima da bih usao u bandu je 10 IC i 14 OOC.
4.Nakon svake talacke ili pljacke ako bih to bilo uspesno uvek bih podelio bonuse.
5.Naravno i naveo sam vec da bih imao svoj Turf-team koji ce biti zaduzen za sve tufrove i zakazivanje turfova.
6.Isao bih od bande do bande kako bih napravili neki savez da bih mogli da idemo svi zajedno na primer na talacke.
7.Igraci u bandi trebaju da budu malo agresivni ali ne toksicni.
Rankovi:
1. Suspend
2. New Boy
3. Dealer
4. Supplier
5. Shota
6. Grafit team
7. Grafit team lider
8. Corner Boss
9. Turfer
10. O.G.
11. Enforcer.
12. CO-Panj
13. Panj
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu: 10-20h
5. Vaš Discord: Mmakii007
6. Vaše ingame ime: Maki Panjj
7. Vaš ID: 2354
1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Na serveru sam vec duze vreme,pa je doslo vreme i ja da preuzmem organizaciju.U mnogim mandatima sam bio Co-leader i 11 nekad i 10 i imam mnogo iskustva u organizacija te znam sta bih trebali raditi kao banda.
Ja kao lider potrudio bih se da u organizacije bude samo Role-Play prvo kada bih neko zeleo da udje u bandu prvo bih se detaljno ispitao kako taj igrac ne bih napravio neku glupost u organizaciji i da se uverimo da je spreman na sve i morace da ima odredjen broj godina IC da bih mogao da udje u bandu.
U bandu bih ubacio turfere u koje sam ja uveren da znaju da se pucaju itd i povecao bih nivo RP-a na maksimalno tako sto bih radili: Talacke,FZ raid,pljacke prodavnica/oruzarnica itd.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1.Sastanak bih imao 1-2 nedeljno.
2.Kao sto sam naveo igrac koji zeli da udje u bandu detaljno bih se ispitao.
3.Minimalno godina sto mora da ima da bih usao u bandu je 10 IC i 14 OOC.
4.Nakon svake talacke ili pljacke ako bih to bilo uspesno uvek bih podelio bonuse.
5.Naravno i naveo sam vec da bih imao svoj Turf-team koji ce biti zaduzen za sve tufrove i zakazivanje turfova.
6.Isao bih od bande do bande kako bih napravili neki savez da bih mogli da idemo svi zajedno na primer na talacke.
7.Igraci u bandi trebaju da budu malo agresivni ali ne toksicni.
Rankovi:
1. Suspend
2. New Boy
3. Dealer
4. Supplier
5. Shota
6. Grafit team
7. Grafit team lider
8. Corner Boss
9. Turfer
10. O.G.
11. Enforcer.