Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD I Korumpirana Biografija I Mikael Majjkic I 51707

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mikael Majjkic

Player
Player
Ime:Mikael Majjkic
Starost:20
Nacionalnost:srbin
Mesto rođenja:beograd
Pol:muski
Boja očiju:zelena
Boja kose:crna
Tetovaže:imam
Prednosti:eek:dgovoran
Slabost:nestrpljiv

moj zivotni put zapoceo je u malom selu okruzenom planinama i prostranim livadama od malih nogu roditelji su me ucili vaznosti radapostovanje i ljubavi prema prirodi svakog jutra budio sam se uz miris sveze pecenog hleba i zvuk ptica u skoli sam bio marljiv ucenik a u slobodno vreme sam se igrao sa drugarima.
srednju skolu sam zavrsio u gradu de sam se prvi put suocio sa izazovima urbanog zivota studije su me odvele na univerzitet u velikom gradu gde sam stekao mnogo prijatelja i znanja samim tim sam poceo da istrazujem u zivotu kako bih stekao dosta znanja u narednom periodu..

Bio jednom jedan čovek po imenu Mikael. Mikael je bio policijski službenik koji je svoju karijeru započeo sa velikom strašću i željom da pomaže ljudima. Bio je posvećen svojim dužnostima i uvek se trudio da pravedno sprovodi zakon.
Međutim, kako je vreme prolazilo, Mikael je počeo da primećuje korupciju unutar policijske uprave. Video je kako neki njegovi kolege, koje je nekad smatrao uzorima, primaju mito i zloupotrebljavaju svoju vlast zarad lične koristi. To je bio prvi korak na putu ka njegovoj transformaciji.
Mikael je počeo da se pita zašto bi se on odricao od dodatnih prihoda kada su drugi policajci slobodno primali mito. Osećao je da je poštenje i integritet samo kočnica koja mu je sprečavala da ostvari finansijsku sigurnost koju je želeo. Odlučio je da iskoristi svoju poziciju i da se pridruži korumpiranim policajcima.
Njegova transformacija nije bila brza i jednostavna. Mikael je postepeno počeo da prihvata mito od kriminalaca, koristeći svoj položaj kako bi im pružio zaštitu i informacije o policijskim akcijama. Postao je deo kriminalnog lanca, koji je koristio svoje policijske privilegije za ličnu korist.

Ishodi:
1-Mikael moze potraziti kamericu i slomiti istu kako kolegama tako i privedenim licima civilima. (upotrebom try komande)
2-Mikael moze jednom rukom vezivati,vuci,skupljati stvari sa poda,leciti sa revolverom ili teaserom otvarati PDA tako i voziti (ne sa puskom)
3-Mikael moze cistiti dosije privedenim licima tako i sebi
4-Mikael moze uzeti mito u vidu oruzija,droge,opreme i novca u vrednosti do 100k
5-Mikael moze da bude bahat i bezobrazan kako prema kolegama iz drzavnih org tako i prema kriminalcima (ne na pljackama i talackim situacijama)
6-Mikael moze da nosi i druge pancire, odela i opremu na svom poslu.

Last edited:

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom