Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20264
Players nickname
Cone Walker
Suspect ID
61524
Date of violation
Jul 12, 2024
Time of violation
15:53
Proofs
https://youtu.be/dMtv6WoFVWs

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Player
U sta gledam ovde ? Sto je FIB usao na privatan posjed, ima pravo po zakonu, a pri tome Vas 3-4 sa oruzjem i pancirom ? Imas na Grand RP discordu zakonik pa procitaj malo to ti je isto kao RP pravila, voli te Ajdo <33

ConeMaster

Player
Player
Super za kanabis ne znam ali za panele znam da ne smete uci jer su trebali da se brane,
a puno pravo imamo da nosimo jedno oruzije i malo metaka i povrh svega legalno sve

Simun

Player
Player
Super za kanabis ne znam ali za panele znam da ne smete uci jer su trebali da se brane,
a puno pravo imamo da nosimo jedno oruzije i malo metaka i povrh svega legalno sve
K. Z. 2.5.3 Otvoreno nošenje - Svesno javno prikazivanje bilo kog predmeta koji se obično koristi za nanošenje telesne povrede osobi.
Krsite zakon. Svaki IC razlog imamo da udemo u dvoriste i da svakog od vas ako ne slusate naredbe od policije i uhapsimo.
Svati da vi u Fam dvoriste ne mozete da se kurcite nije safe zone za krsenje zakona. Lp

ConeMaster

Player
Player
Ne znam. neka vide admini pa neka odluce. dal ce odbiti ili prihvatiti sve jedno mi je.
j samo znam da ne smete ulaziti kad je odbrana panela

Bigy One

Player
Player
FIB je imao razlog da udje na vaš posed
Nisu vam dirali panele već su krenuli da unište kanabis koji se nalazio pored vaših panela
Nijedno pravilo nije prekršeno

Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom