Molim da se kazni ovaj igrac,9 stranica zalbi na doticnog.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!5 kazni u zadnjih godinu dana sto se tice forum zalbi, a in game imam mozda oko 4. Da nisu slucajno u tih 9 stranica aplikacije za lidera, admina i biografijeMolim da se kazni ovaj igrac,9 stranica zalbi na doticnog.
bravo retarde jesi sad kao pametan?Molim da se kazni ovaj igrac,9 stranica zalbi na doticnog.
eto sta on prica.Molim da se kazni ovaj igrac,9 stranica zalbi na doticnog.
Alo spermatozoid smiri se.bravo retarde jesi sad kao pametan?
9 stranica od toga 2 prijave za lidere i admine a 3 odbijene kazneAlo spermatozoid smiri se.
Pa brate kad ne zna da se igra,sto puta smo mu prastali gluposti,stalno je pravio sranja,popeo mi se vise na onu stvarNemoj mi Zgembu dirat
not sigma anymorePa brate kad ne zna da se igra,sto puta smo mu prastali gluposti,stalno je pravio sranja,popeo mi se vise na onu stvar
brate imas 40 godina on ima 16 ja ne vjerujem da ti padas na ovaj nivo i trosis vrijeme reportajuci djecu...I najjaca stvar na kraju , malo pre zovem admine,silazi hare,aloooo hare admin ,njegov brat,pa taj prekrsio pravila vise nego svi mi zajedno.
Pa sta se desava alooooooooooooooooooooooooooo
I kakav sad s njim imas problem?I najjaca stvar na kraju , malo pre zovem admine,silazi hare,aloooo hare admin ,njegov brat,pa taj prekrsio pravila vise nego svi mi zajedno.
Pa sta se desava alooooooooooooooooooooooooooo
valjda si ti onaj stariji koji treba popustiti i shvatiti neke stvari al u svakom slucaju Aco srecno ti u igrici nadam se da uzivasbrate imas 40 godina on ima 16 ja ne vjerujem da ti padas na ovaj nivo i trosis vrijeme reportajuci djecu...
.Pa brate kad ne zna da se igra,sto puta smo mu prastali gluposti,stalno je pravio sranja,popeo mi se vise na onu stvar
Nemas pametnijih poslova kinderuMolim da se kazni ovaj igrac,9 stranica zalbi na doticnog.
Hahahhaah,uzbudili se mali ZgembiciALEKSA ACA NIKO TE NE VOLI SVI VOLE ZGEMBA