Molim da se strogo kazne ovakvi mangupi.Kvare mi rp svaki dan.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!druze ko ti kriv sto si ti glup i kurcis se pa kad te okaci onda places drugi put nemoj se pravis pametan i tjt aj 7 dana nije nis za tebe brzo prodjeMajstore nauci pravila pa kaci daj duzi pov gdje si nas gazio i gdje si mog druga ppucao bez brojanja a ne ovako samo da izrezes dio koji tebi odgovara.I kako ti mozes kad si mrtav da snimas tj.kada si u nesvijesti da snimas i kako ista znas kada smo te na kraju dovrsili da se ne secas nicega i animacije nisu bile u green zoni.
6.9 Ograničeno je vršenje bilo kakvih seksualnih radnji u odnosu na bilo koju osobu. (Dopušten je odlazak u slučaju da ste žrtva seksualnog uznemiravanja (RP silovanje) itd.) | ZABRANITI 3-7 danaMajstore nauci pravila pa kaci daj duzi pov gdje si nas gazio i gdje si mog druga ppucao bez brojanja a ne ovako samo da izrezes dio koji tebi odgovara.I kako ti mozes kad si mrtav da snimas tj.kada si u nesvijesti da snimas i kako ista znas kada smo te na kraju dovrsili da se ne secas nicega i animacije nisu bile u green zoni.
Aj mi jos reci da radi mg na forumu i ispunio si mi danAli kako ti znas ista sto sam ja radio ako si bio u nesvijesti?
HAHAHAHAHHAHA najjaci jeAj mi jos reci da radi mg na forumu i ispunio si mi dan
Nije to MG nego po pravilima on kad je u nesvijesti se ne seca nicega i kako js onda mogao da snimi i okaci?Aj mi jos reci da radi mg na forumu i ispunio si mi dan
Nije to MG nego po pravilima on kad je u nesvijesti se ne seca nicega i kako js onda mogao da snimi i okaci?
Pametan si tiNije to MG nego po pravilima on kad je u nesvijesti se ne seca nicega i kako js onda mogao da snimi i okaci?