By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bacen medkit a on oneshota trebali bi fixatDesync
Desync
Smaraču, usao sam sam i pucao se 1v2 1v3 i uzimao killove, a ova dvojica su ostala sama na mene i nisu smjeli pushat 10minnije te sram objavit ovakav video? 20 minuta informala proslo, ti jos u grmu stojih i onda jos reportas za cheat hahahaha
Nema potrebe da pises moguc cheat to ti je zbog desynca servera...Ubio sam mu druga, a potom uzeo medkit i na 0:59 bio full hp, on je promašio metak iz revolvera i onda prebacio u AK i onehitao me.
Moj drug dobio ban za cheat za identicnu stvar, neka admin odluci. Njegovu odluku cu postovati svakako.Nema potrebe da pises moguc cheat to ti je zbog desynca servera...
frajeru trazili su te 10 minuta, a prije toga pobili ljudi vise nego svi ostali zajednoSmaraču, usao sam sam i pucao se 1v2 1v3 i uzimao killove, a ova dvojica su ostala sama na mene i nisu smjeli pushat 10min
Skakali su po jednom krovu 10min i cim su se sputsili nasli su me, ae voz "frajeru" ne smaraj mnogo :*frajeru trazili su te 10 minuta, a prije toga pobili ljudi vise nego svi ostali zajedno
to je tako ako ti nije prosla animacija ostao si na low HP i to je uvjek tako to nije nikakva cheatDesync
Kao sto rekoh moj drug dobio ban za cheat jer je na taj nacin ubio lika kad je med koristioto je tako ako ti nije prosla animacija ostao si na low HP i to je uvjek tako to nije nikakva cheat
Desync a i plus POV treba bit okacen na YT imas lepo napisano kako treba da se postavlja zalba lep pozdrav.Ubio sam mu druga, a potom uzeo medkit i na 0:59 bio full hp, on je promašio metak iz revolvera i onda prebacio u AK i onehitao me.
Streamable je em laksi za koriscenje i bolji je kvalitet videaDesync a i plus POV treba bit okacen na YT imas lepo napisano kako treba da se postavlja zalba lep pozdrav.
Kire Shakur