Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10494
Players nickname
Igor_Jokovic
Suspect ID
17173
Date of violation
Apr 3, 2022
Time of violation
11:00
Proofs
https://streamable.com/4yg6e2

Dzigi

Player
Player
Ubio sam mu druga, a potom uzeo medkit i na 0:59 bio full hp, on je promašio metak iz revolvera i onda prebacio u AK i onehitao me.

bozinho1

Player
Player
nije te sram objavit ovakav video? 20 minuta informala proslo, ti jos u grmu stojih i onda jos reportas za cheat hahahaha

bozinho1

Player
Player
Smaraču, usao sam sam i pucao se 1v2 1v3 i uzimao killove, a ova dvojica su ostala sama na mene i nisu smjeli pushat 10min
frajeru trazili su te 10 minuta, a prije toga pobili ljudi vise nego svi ostali zajedno

Dzigi

Player
Player
to je tako ako ti nije prosla animacija ostao si na low HP i to je uvjek tako to nije nikakva cheat
Kao sto rekoh moj drug dobio ban za cheat jer je na taj nacin ubio lika kad je med koristio

Kire Abi

Player
Player
Ubio sam mu druga, a potom uzeo medkit i na 0:59 bio full hp, on je promašio metak iz revolvera i onda prebacio u AK i onehitao me.
Desync a i plus POV treba bit okacen na YT imas lepo napisano kako treba da se postavlja zalba lep pozdrav.

Kire Shakur

Jamy Diesel

Player
Player
Desync a i plus POV treba bit okacen na YT imas lepo napisano kako treba da se postavlja zalba lep pozdrav.

Kire Shakur
Streamable je em laksi za koriscenje i bolji je kvalitet videa
Video ne mora da se downloada tako da nzm sta je problem

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu zalbu.
  • Hit ste primili kad je i animacija pocela (visual bug) zato ste I umrli.
Zatvoreno !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom