Sutra kacim novu zalbu kad namestim youtube
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jesi realan ?SVE U POV VREDJA ME REKO JE DA SAM MRTVI FORUM WARIOR
dostavi pov dje ti radi mic a ne bez dzumaroSVE U POV VREDJA ME REKO JE DA SAM MRTVI FORUM WARIOR
djordje kazni ovog vladeta sta je reporto jer ne snima sve slojeve jasno se vidi da ne snima sa grafickom ni bandicamom ne cuje se zvukNe mogu trenutno prihvatiti ovu zalbu
-Dostavite POV gde se cuje vas glas
- Rok dostave 12h
respect lukadjordje kazni ovog vladeta sta je reporto jer ne snima sve slojeve jasno se vidi da ne snima sa grafickom ni bandicamom ne cuje se zvuk
6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana
Nije do mn nego do you tube decko meni je pov oke al kad okacim na you tube sjebe sedjordje kazni ovog vladeta sta je reporto jer ne snima sve slojeve jasno se vidi da ne snima sa grafickom ni bandicamom ne cuje se zvuk
6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana
Hahahahahhahahahhahahavahahahaha dobar pokusaj decko malo mi pogledaj bolje ekran i vidi na pocetku snimka gore desni cosak sta izadje a ovaj ogisa sto te ubedjuje da ga branis za takve ima posebno pravilo za kacenjedjordje kazni ovog vladeta sta je reporto jer ne snima sve slojeve jasno se vidi da ne snima sa grafickom ni bandicamom ne cuje se zvuk
ma niko me ne ubedjuje nego ti ne snimas sve slojeve cime krsis g.p.6.17 i sad povlacis kako nebi dobio ban zamolio bih administraciju da kazni doticnog hvalaHahahahahhahahahhahahavahahahaha dobar pokusaj decko malo mi pogledaj bolje ekran i vidi na pocetku snimka gore desni cosak sta izadje a ovaj ogisa sto te ubedjuje da ga branis za takve ima posebno pravilo za kacenje
Decko vidim sta je problem kod tebe slep si deckoma niko me ne ubedjuje nego ti ne snimas sve slojeve cime krsis g.p.6.17 i sad povlacis kako nebi dobio ban zamolio bih administraciju da kazni doticnog hvala
Idi na moj kanal i idi u bilo koji bideo i kledaj u gornji levi coskic a i kao prvo videlo bi se da snimam sa obs i prvu zalbu sto sam ikad kacio bi dobio 6.17 da sam krsioma niko me ne ubedjuje nego ti ne snimas sve slojeve cime krsis g.p.6.17 i sad povlacis kako nebi dobio ban zamolio bih administraciju da kazni doticnog hvala