Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
56533
Players nickname
Ivann Walker
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 15, 2024
Time
2:00
Proofs
https://youtu.be/hXejfK7tfcM?feature=shared

Milenko Savicc

Player
Player
Joined
Jun 15, 2024
Messages
19
ODMA DA KAZEM ZALIM SE JER IGRAC KONSTANTNO SPOMINJE MUJU DA GA JE UNBAN I TO.




Poštovani,želim da pitam kako igrac 60371 jos uvek igra na grand iako je dobio perma bahame.Igrac 60371 mi je govorio kako poznaje gospodina Muju Simbu i u više navrata ga je spominjao kako ima njegovu zaštitu kako mu Mujo unbana sve naloge...
Zanima me kako to sme i kako je to fer prema ostalim igračima?
Koliko ja znam to je abuse pozicije ako je to stvarno istina.Gospodine Mujo imate moje postovanjr i ne zelim da se uvredite ali ako ste to uradili ja mislim da to nije fer prema drugima razumem sve da ste na poziciji al bas zato sto ste na poziciji trebali bi da razumete ovu zalbu koja nije konkretno za vas.Ne smeta mi da igrac 60371 nastavi da igra ali neka se batali mene i mog fema.Igrac mi je bukvalno poslao sliku iz fema garaže kao da je administrator.Molio bih gospodina Muju Simbu da se oglasi ispod ovoga i da objasni situaciju jer me bas zanima kako je to moguće?
Pisem ovu zalbu na administraciju jer mi je igrsc rekao da ga ja Mujo unbanao na svim twinkijima i da je admin.Sve u dokazima u ostalom.Ako vam nešto nije jasno pogledaj te forum koji sam vec kacio za Lazno predstavljanje za Matični 60371.Hvala puno nadam se da ćemo da rešimo ovo bez ikakvih svadja.
 

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Joined
May 8, 2021
Messages
9,357
Igrac je banovan, vi ste krivi sto ste naivni i vjerujete u sve sto vam neko govori. Da vam je rekao da sam mu ja polubrat vi bi dosli i napravili zalbu zbog toga?
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom