Prica pocinje od kad je meni prepusteno ovo mesto od strane vlasnika koji je i drzao ovo mesto, javio mi se doticni 28427 u DM kako je video da sam ja pomerio auta i da je od inata to mesto njemu ostalo u glavi i sad bi opet ponavljam od INATA i rasprave sa predhodnim vlasnikom ovog mesta on meni da nasteti i meni da baguje auta. Prvo sam bio dobro namjeren i ponudio mu ugovor ali kad sam video da je njemu stalo do rasprave prekinuo sam kontakt i pustio da vidim sta bi on uradio, tu je on poceo da meni preti kako bi on mogao da meni baguje auta i da lepo obojca dobijemo ban, sto bi dobili obojca ban kad on meni baguje auta? Vidi se u dokazima gde on meni pise da ce lepo on sam resiti na nacin koji je trenutno uradio a to je da postavi auta tamo gde su moja i da meni baguje auta.. Kao sto sam i naveo u dokazima se lepo vidi da ima mesto za njegova auta pored ali je on tu od inata i samo da bi pravio probleme... Hocu da se ovo resi jer mu nije ovo prvi put da se svadja sa vlasnicima ovog biznisa.