Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Korumpirana Biografija | Limeni Zehric |57710

Rejected
Status
Not open for further replies.

Limei Zehroo

Player
Player
Joined
Apr 20, 2024
Messages
26
Ime: Limeni Zehric

Starost: 23

Nacionalnost: Srbin

Ime majke: Kalina Zehric

Ime oca: Mario Zehric

Mesto rođenja: Beograd, Srbija

Pol: Musko

Boja očiju: Zelena

Boja kose: Crna

Tetovaže:

Prednosti: Snalazljiv, Oprezan, Kolegelijan, Odgovoran

Slabost: Laz i drskost



Bila je to priča ispunjena tamom i očajem. Ja se zovem Limeni Zehric, a sa svojih 14 godina izgubio sam oba roditelja u strašnoj avionskoj nesreći. Jedini preživeli pored mene bio je moj prijatelj Urke Crow, koji je takođe izgubio roditelje u istoj nesreći. Ostavši sami na svetu, Urke i ja smo morali da se snalazimo kako bismo preživeli.

Ubrzo smo se upustili u svet kriminala, prodajući oružje i drogu. Noći smo provodili obijajući kuće i kradući sve što nam se našlo pod rukom - zlato, dragocenosti, sve što bismo mogli da preprodamo. Sa 19 godina, priključili smo se jednoj od najopasnijih kriminalnih organizacija, "The Ballas". U toj organizaciji svedočili smo najgorim scenama – trgovina ljudima, nasilje, pucnjave po getu gde policija nije smela da zakorači.

Često smo se nalazili u talačkim situacijama, zahtevajući novac od policije kako ne bismo ubili taoce. Noću smo pljačkali prolaznike, prodavnice, pa čak i banke, uzimajući velike količine novca. Bili smo na rubu propasti, bez izlaza i bez nade.

Kako smo se osećali sve ugroženije i sve više izloženi opasnosti, Urke i ja smo odlučili da se zaposlimo u policiji, nadajući se da ćemo tako naći izlaz iz naše bezizlazne situacije. Tamo smo dosli na poziv dugogodisnjek prijatelja Gran Daddy-a urke i ja smo svoju karijeru otpoceli u S.W.A.T jedinici gde smo zapoceli sa cinom s.w.at pregovaracima gde je nas posao bio da kada fib-a nema budemo glavni pregovaraci i izbavimo taoca sto smo radili veoma dobro gde smo ubrzo bili unapredjeni u s.w.at operativce gde smo se veoma dobro snasli zbog svoje vestine sa oruzijem... Nasi nadredjeni su primetili nas trud i zalaganje za celokupnu jedinicu kao i organizaciju. Gde sam ja dobio cin komandanta swat-a a on nacelnika policije. Ovo je nas pocetak a videcete kraj...

Danas uprkos svemu smo ostali da se bavimo ilegalnim radnjama iz senke. Nasa prica je poruka mladima da paze sta rade.




1. Limeni moze cistiti dosije sebi kao i drugim clanovima drzave isto tako i poternice.

2. Limeni moze biti bahat i bezobrazan prema zatvorenicima kao i prema kolegama iz drugih drzavnih org.

3- Limeni moze da vozi, veze,vuce,pruza prvu pomoc,otvara PDA,skuplja stvari sa poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drzi pistolj ili tejzer.

4- Limeni je jako sklon korupciji i ako ga neko uhvati agresivno i brzo reaguje. Kolega koji ga uhvati moze ga vezati, ubiti, opljackati i slomiti mu kamericu preko (me/do/try/todo) komandama

5-Limeni moze uvek ici 1vs2 zbog svoje sposobnosti i treninga u ng-u

6- Limeni moze od privedenih lica da primi mito u vidu oruzija, droge, pancira, municije, i ostale opreme kao i novac do 100.000$.
 
Last edited:

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
872
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
872
2. Limeni moze krsiti clanove kaznenog zakona drzave. Ovaj perk vise ne vazi, imate 24h da mi napisite 1 stavku iz zakonika ili neki drugi perk umjesto ovoga.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom