Informacije
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 15:00 do 03:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6h
6. Vaš Discord: airje
7. Vaše ingame ime: Air Leizyy
8. Vaš ID: 1413
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Assistent
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zeleo bi da postanem Assistent, kao sto sam naveo u prednostima, brz sam, imam dobru komunikaciju, umeo bi ljudima da u kratkim i dosta jasnim crtama da pomognem, strpljiv sam tako da i ako se slucajno ne bi razumeli a to ne bi bio slucaj bio bi uporan da mu pomognem da resi problem. A naravno i poznajem jako dobro server/rp pravila.
2. Koje su vaše prednosti?
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Assistent
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): Assistent
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 15:00 do 03:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6h
6. Vaš Discord: airje
7. Vaše ingame ime: Air Leizyy
8. Vaš ID: 1413
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Assistent
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zeleo bi da postanem Assistent, kao sto sam naveo u prednostima, brz sam, imam dobru komunikaciju, umeo bi ljudima da u kratkim i dosta jasnim crtama da pomognem, strpljiv sam tako da i ako se slucajno ne bi razumeli a to ne bi bio slucaj bio bi uporan da mu pomognem da resi problem. A naravno i poznajem jako dobro server/rp pravila.
2. Koje su vaše prednosti?
- Razuman
- Strpljiv, brz
- Kolegijalan
- Dobra komunikacija sa ljudima, snalazljiv u raznim situacijama
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Assistent
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): Assistent
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne