Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12093
Players nickname
Coa Black
Suspect ID
53545
Date of violation
Jul 8, 2024
Time of violation
0000
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/750432/post-2656055

Senticmilos45

Player
Player
Ovo nema nikakve veze sa nacionalizmom,presmesmo je nikog nisam vredjao. Dosadan si vise svaku zalbu mi komentarises pokusavas da mi smestis nesto ali dzaba trebas biti kaznjen za offtopic komentare

CoaBlack

Player
Player
Evo kako se doticni gospodin ponasa,preti miiii i vredja. I on ce nekom nesto da prica.Uzas

To što nas provociraš, nameštaš situacije, što nam visiš u hipiju kad god si tu, što si iz svake org BL jer konstantno kršiš pravila, što sam morao da te blokira na discordu, nema nikakve veze sa ovom mojom žalbom.

Last edited:

Nikola Anderstod

Player
Player
Decko rekao si mu cigane to nije bas uredu da govoris starijim ljudima. Dakle nauci se kulturi i onda mi je javi na Moj discord server da mi se javis: nikolablack_ Javi mi se kada popravis ponasanje i nije pijepo krasti!!!
Cicmicovci on top!!!!

Last edited:

CoaBlack

Player
Player
Dodaću još jedno, sve što je postavio za nas Cicmicovce, a verujem da nisamo jedini, je iscenirano igrom radeći Baiting, nameštene situacije isečeni snimci kao što možete videti. Samo sam želeo da pokažem sa kim imamo posla, vara i laže sve oko sebe, konstantno krši pravila.
Dobro treba ispratiti svaku njegovu žalbu koju postavi.

Senticmilos45

Player
Player
Na ove slike sto si slao jasno se vidi da si brisao porukeee i onda skrinovao e moj ti. Sto si obrisao poruke da ces posle 24 jula kad budes bio na odmoru da se pozabavis sa mnom da ces me naci gde zivim i sve. Pa druze slobodno dodji dacu ti i adresu posto toliko pretis da ces mi nesto uraditi.Vidimo se. A ovaj drugi sto kaze da sam nekog nazvao ciganom nek pogleda ponovo lepo jer je bas slep i ne vidi da nisam rekao nikom cigance..

Nikola Anderstod

Player
Player
Aj decko poli odavde 50k si ID. Pa mi se namoj javljati molimte, molimte. Coa je 12k ID. I zna šta radi, a ti ne znas sta radis imam pov kako radis "VDM+PG" Otvom ponasanju te trebam nauciti. Moj discord: nikolablack_ .
Cicmicovci on top!!!

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Na razmatranju

- Svaki naredni OffTop rezultirat ce kaznom forum naloga

CoaBlack

Player
Player
Evo čist primer kako namešta situacije, pogledajte žalbe koje je postavio i pogledajte snimak koji nismo stigli da okačimo, jer momak koji je snimao nije bio kući, a ja nisam uspeo na vreme da upalim kamericu.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

Forum nalog je kaznjen , takodje svi ostali koji su pisali bilo kakav vid uvrede na toj i ovoj zalbi bit ce kaznjeni​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom