Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Kradja vozila u GZ + DM | ID 1870 ID 0000

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6148
Players nickname
Son Goku
Suspect ID
1870
Date of violation
Apr 3, 2022
Time of violation
21:27
Proofs
https://youtu.be/4QA8_Z9pFyQ

Son Goku

Player
Player
dok sam u posti bio obavljao sta imam djecaci su izgurali auto i kao sto se vidi na drugom POV njih vise je tu bilo al princeza ID 1870 je taj koji je krao auto drugi su mu samo pomogli da ga izgura, ako treba duzi pov sta u posti radim i obavljam nije problem objavice se i to. DM takodjer od strane ne znam tacno ni ja kojeg ali i to se moze vidjeti u logovima.

kad su me dovrsili zvao sam admina da vidi u posti radnju ali vjerovatno je vec kasno bilo Mihailo Escobar se odazvao da stize al gospoda se vec dala u bjezaniju.

koga sta treba kazniti tu ste da odradite posao i da ubuduce se djecaci nauce gdje mogu krasti auto. Hvala

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Pominjanje roditelja u glasovnim spada u pravilo komunikacije 3.2

Son Goku

Player
Player
Vidis ti gde je auto to nije gz i plus psujes majku molim da se sankcionise igrac
mene ako ikad cujes da nekome roditelje diram ili spominjem sijeci ruku mi odmah, nit je to moj glas nego ovamo od drugog lika tako da to kod mene sto ja govorim moje auto kradu je cisti MG svakako ja cu kaznu odraditi

Son Goku

Player
Player
2 pov-a po 30 sec, zanimljivo
batice previse se petljas gdje ti nije mjesto procitaj post sta je sve napisano ako je potrebno citav video od 3 min postaviti rekao sam nije problem, vidi se jasno gdje auto bilo i gdje odgurano cao lepi

Mehmed Kaan

Player
Player
mene ako ikad cujes da nekome roditelje diram ili spominjem sijeci ruku mi odmah, nit je to moj glas nego ovamo od drugog lika tako da to kod mene sto ja govorim moje auto kradu je cisti MG svakako ja cu kaznu odraditi
Ne ne nego kao porodica pricanje na diskordu dosli ste poslu svi i krenula da me pucate

Son Goku

Player
Player
Ne ne nego kao porodica pricanje na diskordu dosli ste poslu svi i krenula da me pucate
kakva porodica ljudi igraju dotu i lola i gta nit su moji dosli do poste u tom momentu niti ista, to za pucanje POV i okacis ako imas

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno Ne mogu zakljuciti ovu žalbu.

• Postavite ceo POV bez sečenja, od početka situacije do kraja iste.
  • Imate 6 sati da to ucinite.

Son Goku

Player
Player
Ti rece da su drugovi igrali dotu i lol a odjednom svi znaju da je ukradeno vozilo i da je kod poste
admin je bio poslan kod poste pa je usput i vidio da nitko od mojih nije ni dosao u tom momentu, ako vam je do para dacu vam ja pare ili ako bi krali mogao si reci odveo bi te ja na autoput sa tim tvojim curicama pa da se popucamo i onda ukradite bar bi popadalo vas par mozda cak i ti lp.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom