Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31966
Players nickname
Jovan_Kangaroo
Suspect ID
52435,8317
Date of violation
Jul 18, 2024
Time of violation
17:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=c3ITSscxOWg

Jovan Milosavljevic

Player
Player
Bio sam na motoru ispred zatvora i cekao drugara pod imenom Cofi Miler I 62458 kada su mi ovi gospodini koji POSTUJU RP dosli i pukli me tejzerom dok sam ja bio na bubici. Stavili me u zatvor i u sred hapsenja mi pricaju da sam beba i da trebaju da mi stave pelene, i patofnice da jer sam kao iz vrtica, a takodje mi nisu dali ni pravo na advokata. Nije u redu da se ne prihvati nije zanimljivo.

Huneki Coast

Player
Player
Bio sam na motoru ispred zatvora i cekao drugara pod imenom Cofi Miler I 62458 kada su mi ovi gospodini koji POSTUJU RP dosli i pukli me tejzerom dok sam ja bio na bubici. Stavili me u zatvor i u sred hapsenja mi pricaju da sam beba i da trebaju da mi stave pelene, i patofnice da jer sam kao iz vrtica, a takodje mi nisu dali ni pravo na advokata. Nije u redu da se ne prihvati nije zanimljivo.
jos da znad koje ptavilo su prekrsili bilo bi dobro

Aksa Hadid

Player
Player
SINE TI NE ZNAS NISTA BOLJE TI IDI IGRAJ ROBLOX TO JE ZA TEBE PRVO NE ZNAS NI STA KAČIŠ DRUGO OD TRECE NAUCI MALO PRAVILA TJT OD MENE SRDAČAN POZDRAV OD AKSE

Last edited:

Jovan Milosavljevic

Player
Player
SINE TI NE ZNAS NISTA BOLJE TI IDI IGRAJ ROBLOX TO JE ZA TEBE PRVO NE ZNAS NI STA KAČIŠ DRUGO NABIJEMO TE NA DRSKU OD METLE TRECE NAUCI MALO PRAVILA ČETVRTO OPET TE NABIJEMO I TJT OD MENE SRDAČAN POZDRAV OD AKSE
Administracijo, molim vas kaznite.

Aksa Hadid

Player
Player
isto mislim da ima ilegalan redux

Edib Burek

Player
Player
Evo vam dokazsta mi je 31966 govorio tokom hapšenja mislim da bi trebalo da se kazni za G.P 3.2 govori mi pič*a ti mater

Jovan Milosavljevic

Player
Player
A takodje daj mi POV gde sam "pucao" ispred zatvora jer svako sluzbeno lice mora da ima POV tokom svake RP situacije.

Edib Burek

Player
Player
3.2 Rodbinu ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovnu | 180 minuta ili ban do 7 dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom