Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
35834
Players nickname
Gran Daddy
Administrators nickname
Bigy One
Date
Jul 18, 2024
Time
18:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/760320/#post-2689709

Deda Detlic

Player
Player
Poštovani,

Smatram da je admin koji je presuđivao, doneo pogrešnu odluku iz sledećih razloga:
1. Igrač u svojoj biografiji nigde nema perk da može da ubija kolege koji ga uhvate u korupciji, te da se to pravda IC zakonikom, što je apsurd obzirom da je ovo OC prijava.
2. Igrač na snimku krši pravilo servera MG, time što vidi da ja u tom trenutku palim kamericu i puca na mene, a admin koji je presuđivao po ovom pitanju je to potpuno izignorisao.
3. Igrač nema bojazan da li je iza vrata još npr 20 ljudi iz LSPD-a, čime nema straha za akciju koju sprovodi, takođe ne govori ništa IC, već preko OC komunikacije saznaje od kolege iz FIB-a/GOV-a da sam tu i da joj tražim legitimaciju.
4. Admin je izostavio da kazni igrača ID : 56963 za FailRP obzirom da je pripadnik iste organizacije i nije odreagovao na ubijanje kolege, kao i igrača ID: 39081 za FailRP obzirom da je zaposlen u GOV-u, a da osoba pored njega ubija zaposlenog druge org.

Molim za pregled.
Hvala

Simun

Player
Player
Poštovani,

Smatram da je admin koji je presuđivao, doneo pogrešnu odluku iz sledećih razloga:
1. Igrač u svojoj biografiji nigde nema perk da može da ubija kolege koji ga uhvate u korupciji, te da se to pravda IC zakonikom, što je apsurd obzirom da je ovo OC prijava.
2. Igrač na snimku krši pravilo servera MG, time što vidi da ja u tom trenutku palim kamericu i puca na mene, a admin koji je presuđivao po ovom pitanju je to potpuno izignorisao.
3. Igrač nema bojazan da li je iza vrata još npr 20 ljudi iz LSPD-a, čime nema straha za akciju koju sprovodi, takođe ne govori ništa IC, već preko OC komunikacije saznaje od kolege iz FIB-a/GOV-a da sam tu i da joj tražim legitimaciju.
4. Admin je izostavio da kazni igrača ID : 56963 za FailRP obzirom da je pripadnik iste organizacije i nije odreagovao na ubijanje kolege, kao i igrača ID: 39081 za FailRP obzirom da je zaposlen u GOV-u, a da osoba pored njega ubija zaposlenog druge org.

Molim za pregled.
Hvala
Da ti ja na kratko objasnim i ponistim svaku tvoju tocku.
1. IC zakonik neces vjerovati IC sam te ubio jer mi je to dozvoljeno preko perkova od moje biografije.
2. Sam si objasnio zasto ti je GOV tvoj dobio Warn za IC dokaz. Ti kada palis kamericu preko /me /do komandi neces vjerovati ruke ti sigurno ne stoje u guzici nego palis kamericu moras svatiti RP na ovom projektu u zapravo uci u njega ti dok palis ti po RP vizualno palis kamericu kao sto stavljas u gepek ili nesto tako.
3. Sam si rekao da su iza vrata i da te nitko nije vidio nemoj da se gubis umro si iza zida i kraj price
4. Ti nisi tu bio da vidis sta se sa njime desi tako da ne mozes viditi niti znati kako je on reagirao ili sta se njemu desilo.

Simun

Player
Player
eh da zaboravih dodati Joe Low i ta sama osoba ima biografiju zato nije kaznjen admin je donjeo ispravnu odluku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom