sve se vidi i cuje u Pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sta ce mu POV od pocetka jasno se cuje da si mi rekao da sam NPC znaci ako imas ti POV gde sam ja tebi ista rekao uzmi okaci niko ti ne brani.Nema POV od pocetka situacije sta je on meni govorio
povlači ovo bre ne budi retardiransve se vidi i cuje u Pov
sve se vidi i cuje u Pov
Snimao je preko NVIDI-je tako da nemojte da se pravite pametni
snimam i ja, mora da ima upaljen mikrofon, svima je na push to talk dok ne promene ..Snimao je preko NVIDI-je tako da nemojte da se pravite pametni
E a kako si ti u State kada si leader Neof fam ?Snimao je preko NVIDI-je tako da nemojte da se pravite pametni
sme biti u state ja mislim ali moze da ima korumpiranu biografiju i da ima neformalnuE a kako si ti u State kada si leader Neof fam ?
snimam i ja, mora da ima upaljen mikrofon, svima je na push to talk dok ne promene ..
Pa brate moj mozete dobiti skidanje neformalne za toAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAH sta prica lik pa vidis i sam da mu je mic ugasen svo vreme ne pravite se pametni molim vas
zato mora da prica sve sto radi, nije nista rekao kad je ubacivao njega u kaznenuAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAH sta prica lik pa vidis i sam da mu je mic ugasen svo vreme ne pravite se pametni molim vas
Nisam obratio paznju na tozato mora da prica sve sto radi, nije nista rekao kad je ubacivao njega u kaznenu
Ja sam ga ubacio i rekao sam to pre nego sto sam ga ubacio ali je isakao pov pre toga znaci molio bih te da se ne pravis pametanzato mora da prica sve sto radi, nije nista rekao kad je ubacivao njega u kaznenu
ajde siticu ohladi malo brate, 3 puta zaredom "pametan pametan pametan" ... ti si inace najpametniji brateJa sam ga ubacio i rekao sam to pre nego sto sam ga ubacio ali je isakao pov pre toga znaci molio bih te da se ne pravis pametan
Dobro je pa si se ti javio.brate moj ne znas ti sta je 3.1 sklanjaj ovo ne blamiraj se