Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
nbtn
Administrators nickname
bigy one
Date
Jul 18, 2024
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/RkVjmQVkHN8?feature=shared

luka123456789

Blocked
Blocked
Joined
Dec 5, 2022
Messages
218
Pozdrav Mujo i Abrahame.

Bigy One je odbio zalbu na ID 5500 koji posjeduje ilegalan redux pod nazivom "Reyli" redux.

Taj redux ima ilegalne stvari u sebi, nema vodu ili je ima ali je baš providna, nema alge i još mnoge druge stvari koje redux čine ilegalnim.

ID 5500 posjeduje na sebi sharing koji je u suvlasništvu senior admina Gerrito Malchiny i bivšeg seniora Carlosa Malchinya, Gerrito je glavni pc checker koliko znam i logično je da neće pc checkati ID 5500 i rizikovati da ga mora banovati zbog nedozvoljenog biznisa i rizikovati da njihov zajednički biznis sharing od milijardu na toj osobi (na ID-u 5500) ode na aukciju. Logično je da će srediti da se odbije žalba na taj ID, da ga neko drugi ne bi pc checkao, jer je već u prošlosti isti taj ID bio banovan za G.P 4.1 i Bog zna šta sve ima od cheatova na računaru, osim ovog ilegalnog reduxa.

Ova zalba je odbijena da bi se zastitio ID 5500 od pc checka koji je vec u proslosti bio banovan za cheat, sve dokaze imate na ovoj zalbi: Rejected - G.P 4.1 + ilegal redux/cheat | ID 5500 koju je administrator Bigy One odbio.

Ako su pravila ista za sve, onda se ID 5500 treba pc checkati, a ne da ga čuvaju Gerrito Malchiny i Carlos Malchiny jer posjeduje sharing na svom account, pa da ga ne bi ugrozili, za njega pc check ne postoji, izgleda da može koristiti ilegalan redux i tako dalje?

Zamolio bih vas Mujo i Abrahame da ponovo uzmete moju žalbu u razmatranje, jer postoji više verzija Reyli reduxa, većina ih nije legalna. Ako vi garantujte da je taj redux 100% legalan samo što nosi ime "Reyli" onda nam fino recite javno da je legalan da ga svi koristimo.

Nadam se da Gerrito i ekipa neće zaštiti i u ovom slučaju ID 5500 od pc checka i da će pravda izaći na vidjelo, kao što su ga sačuvali sredivši da se odbije ova žalba na igrače, ali ovdje ova žalba se sigurno neće odbiti i mislim da će pravda izaći na vidjelo i da će sve biti kako treba.

Ps. za očekivati je da će ga pc checker Gerrito očistiti od cheatova i reduxa dok vi odlučite da li ćete ga pc checkat ili ne, jer neće rizikovat da propadne biznis od milijardu koji je u njegovom vlasništvu, samo što se nalazi na ID-u 5500.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom