Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.

yesok

Player
Player
Merhaba sevgili Alex Odd,

2023/9/12'deki olgunlaşmamış eylemlerim için içtenlikle özür dilerim. O zamandan bu yana 8 ay geçti ve Grand RP'yi gerçekten özlüyorum. Yaptığım şeyden çok pişmanım ve zamanı geri alabilseydim, aynı hatayı yapmaktan kaçınmak için elimden gelen her şeyi yapardım.

Sizden bir ricam var: Lütfen hesabımdaki her şeyi silin -para, arabalar, ihtiyacınız olan her şey- böylece yeni bir Grand RP sayfasıyla sıfırdan başlayabilirim. Kötü davranışlarım için gerçekten üzgünüm. Lütfen yasağımı kaldırın, sevgili Alex Odd. Şu anda Grand RP'de yasaklanmış hiçbir şeyim yok ve bunu size dilediğiniz şekilde kanıtlayabilirim.

Saygılarımla, Smaruf Kaya

yesok

Player
Player
Please close the forum, wrong forum, please do not share your support request.

yesok

Player
Player
Please don't punish me for this support ticket alex odd I'm just here to incur the wrath of the browser I'm using

yesok

Player
Player
Merhaba sevgili Alex Odd,

2023/9/12'deki gelişmelerden dolayı içtenlikle özür dilerim. O zamandan beri 8 ay geçti ve Grand RP'yi gerçekten özlüyorum. Yaptığım her şeyden çok pişmanım ve zamanı geri alabilseydim, aynı hata işlemlerini gerçekleştirmek için sürekli olarak gelen her şeyi yaptım.

Sizden bir ricam var: Lütfen hesabımda her şeyin silindiği -para, arabalar, ihtiyacınız olan her şey- böylece yeni bir Grand RP sayfasıyla sıfırlanıp sıfırlanamıyorum. Kötü sonuç için gerçekten üzülüyorum. Lütfen kısıtlamamı bölüştürün, sevgili Alex Odd. Şu anda Grand RP'de yasaklanmış hiçbir şey yok ve bunu size istediğiniz şekilde kanıtlayabilirim.

Saygılarımla, Smaruf Kaya
Lütfen bu destek bileti için beni cezalandırmayın alex odd Ben sadece kullandığım tarayıcının gazabına uğramak için buradayım

Status
Not open for further replies.
Top Bottom