Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15991
Players nickname
Kristijan Gold
Administrators nickname
neznam
Date
Jul 20, 2024
Time
0.0
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=RLSBYtkp84U

AlenMakedonut

Player
Player
Postovanje zalio bih se na Admina cisto jer nisam stigao postaviti dokaze jer dok sam saznao da me je decko stavio na forum i dok sam nasao video i uploadao vec je prihvatio žalbu..

dokaz od moje prijave : Approved - G.P 6.15 | 15991

moj dokaz da sam mu 2 puta brojao i nokon toga je opet dosao kada je snimao jer je znao da necu vise brojati, a on se nasao pametan i stavio samo zadnji video gdije mi dolazi nakon 10 puta baitanja oko kuce!

molio bih da se uzme u obzir njeogvo Baitanje i da ga se kazni za to. hvala

Brojao si, otisao sam, vratio se nakon vise od 5 minuta, nemozes me se sjecat... Takodjer tu nisi brojao nego govorio kako kuca nije tvoja. Takodjer si medjuvremenom promjenio outfit i nisam te prepoznao.

AlenMakedonut

Player
Player
Brojao si, otisao sam, vratio se nakon vise od 5 minuta, nemozes me se sjecat... Takodjer tu nisi brojao nego govorio kako kuca nije tvoja. Takodjer si medjuvremenom promjenio outfit i nisam te prepoznao.
Da se ispravim, nije me bilo 10 minuta pa sam se vratio. Takodjer se vremenska razlika vidi na mom i tvom pov-u, pusa.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom