Povlacim zalbu neka mu je lagano!
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brojao si, otisao sam, vratio se nakon vise od 5 minuta, nemozes me se sjecat... Takodjer tu nisi brojao nego govorio kako kuca nije tvoja. Takodjer si medjuvremenom promjenio outfit i nisam te prepoznao.Postovanje zalio bih se na Admina cisto jer nisam stigao postaviti dokaze jer dok sam saznao da me je decko stavio na forum i dok sam nasao video i uploadao vec je prihvatio žalbu..
dokaz od moje prijave : Approved - G.P 6.15 | 15991
moj dokaz da sam mu 2 puta brojao i nokon toga je opet dosao kada je snimao jer je znao da necu vise brojati, a on se nasao pametan i stavio samo zadnji video gdije mi dolazi nakon 10 puta baitanja oko kuce!
molio bih da se uzme u obzir njeogvo Baitanje i da ga se kazni za to. hvala
Da se ispravim, nije me bilo 10 minuta pa sam se vratio. Takodjer se vremenska razlika vidi na mom i tvom pov-u, pusa.Brojao si, otisao sam, vratio se nakon vise od 5 minuta, nemozes me se sjecat... Takodjer tu nisi brojao nego govorio kako kuca nije tvoja. Takodjer si medjuvremenom promjenio outfit i nisam te prepoznao.