Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected (SAHP) Korumpirana Biografija I Refko Navaro I 57925

Rejected
Status
Not open for further replies.

Refko

Player
Player
Joined
Jun 5, 2024
Messages
23
Organizacija: SAHP

Ime:Refko

Starost: 19

Nacionalnost: Srbin

Mesto rođenja: Amerika

Pol: Muško

Boja očiju: Tamno zelena

Boja kose: Crna

Tetovaže: Leva noga

Prednosti: Snalažljiv, Spretan, Izdržljiv

Slabost: Tvrdoglavost

Životna priča:


Refko Navaro rodio se u Sandy Shoresu. Refkovi roditelji su ljudi koji su dosli iz Srbije u Ameriku i tu su se upoznali. Refkov otac je bio mladji policajac koji je radio u SAHPu mestu blzu zvanom Paleto Bay dok mu je majka radila u lokalnoj bolnici Sandy Shoresa. Oboje su radili za malu platu, te je Refko ziveo u siromasnijim uslovima. Ali to ga nikad nije sprecavalo da uziva u zivotu. Voleo je da ide na takozvani dan dovodjena dece na poso te je uvek odlazio sa ocem na posao. Sa njim je na poslu obozavao dve stvari da radi sa inspektorima u policiji prosto su ga opcinjavale stvari koje su inspektori radili sva ta resavanja slucajeva i hvatanja kriminalaca, takodje je i vole da vežba streljanje sa njegovim ocem u cemu se pokazao veoma sposoban i dobar. Nakon nekog vremena Refka je lose drustvo u Sandy Shoresu povuklo ka kriminalu, pomagao je jedno vreme oko isporuke droge u Sandy Shoresu, zbog cega postanje drzak, i povucen. Posto je osetio Krivicu Refko priznaje sve i pomaye inspektorima da uhapse sve koji su švercovali drogu. Nakon toga su ga nagradili time sto ga nisu uhapsili. Rafko je bio zahvalan i odlučio je da se promeni i okrene postenom zivotu. Poceo je da trenira i vežba bolje da se puca da bude spretniji brži i spremniji jer je želeo da se zaposli u SAHPu i postane najbolji inspektor. Napokon stiglo je i vreme da se refko zaposli prosao je policisku akademiju lako jer je bio spreman i trenirao je za taj dan.

Priča o karijeri:
Nakon nekog vremena rada u policiji kao mladji policajac odlucio je da udje u jedinicu inspektori sto mu je bio san. Refko se pokazao kao neverovatan inspektor, pomogao je da se rese mnogi teski slučajevi da se pronadju i uhapse veliki kriminalci koje do tad niko nije mogo pronaci i uhapsiti. Vremenom Refko je postao vodja jedinice inspektora zbog svoje snalažljivosti, pameti i spretnosti. kad je postao glavani vodja inspektora Refko nije imao vremena za privatan život jer je morao da izdvaja mnogo vremena za posao. Nije uspeo da stvori neki veliki porodicni zivot. Imao je više devojaka ali nikad ništa ozbiljnije. Vreme je prolazilo a Refko je stario i taman par dana prenego što je došlo vreme da refko ode na višu poziciju od vodje inspektora Došlo je do ozbiljnog slučaja koji je nko morao podhitno da reši. To je bio možda najveći šverc droge ikad. Nakon Saznanja gde će droga da pristigne Refko je okupio sve najbolje ljudeo ko je je znao iz SAHPa i odlučio da napravi zamku za švercere. Operacija je završena uspešno većina švercera je uhapšeno. a neki su bili ubijeni u borbeno pucačkom ishodu jer su šverceri kad su videli policajce opucali an nijih na svu sreću refko je preživeo, i ranio je jednog i jednog ubijo zbog svoje snalažljivosti i pucačkih veština. Nakon toga Refko je dobio medalju za hrabrost i Snalažljivost i ubrzo je bio unapredjen.


Ishodi:

1. Refko
moze uvek ići 1v2 zbog svoje veštine, obuke i treninga.

2. Refko može potraziti kamericu i slomiti istu kako kolegama tako i civilima. (upotrebom try komandi)

3. Refko može osumnjičene mučiti ili ubiti ako ne sarađuju, pusta ih na slobodu, očisti dosije i skine poternicu.

4. Refko moze da podiže oružje sa poda, veže ,vuče, leći, otvara PDA, penje uz merdevine i stavlja u auto sa pištoljem u ruci. (ne puskom)

5. Refko može od privedenih lica da trazi bilo koje oruzje, municiju, pancire, drogu i ilegalne stvari da mu predaju. Kao i novac do 100k.

6. Refko moze da pljacka i suradjuje sa bandama i kriminalnim skupinama kako bi prikupio dokaze ili u njegovu korist.
 
Last edited:

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
1,414
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom