Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Saudin

Player
Player
Ime porodice: Trocadero

Vlasnika porodice i ID: SuDoo Motika 11453

Broj kuće od porodice: 59

Forum link od vlasnika porodice: Saudin

Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: Saudin12#4314

PRICA PORODICE:

Porodica je nastala prosle godine. Nastala je nakon pozara kafane nasega oca. Mi smo ovu familiju otvorili da osvetimo naseg oca jer je on imao kafanu pod nazivom "Trocadero". Tu kafanu su zapalili neki momci obuceni u crvenom. Ja sam srednje dijete. Moj stariji brat se sijeca ovog svega (Muharem Motika). On nas je i motivisao da zapocnemo ovu familiju te u nadi za osvetom. Nasa familija od prosle godine se mnogo trudi da se sto vise prosiri i da se nase ime procuje u gradu. Mi kada se procujemo, docicemo do tih ljudi i valjda dobiti trazenu osvetu koju smo zasluzili. Nas otac je nazalost preselio u tom pozaru. Nama je sada potrebna neformalna organizacija zbog prosirenja familije.

CILJEVI PORODICE:

Nasa porodica ima velike ciljeve. Prvi cilj je naravno osveta, nakon toga da kupimo biznise i da upoznajemo nove clanove i da osvojimo citav grad. Zadnji plan je da otvorimo kafanu "Trocadero" i stignemo do penzije u miru.

RANKOVI FAMILIJE:

Recruit - pocetnik. Upoznaje nove clanove. Upoznajemo ga u biznis familije i ostale zadatke.

Worker - Obucen radnik. Pomaze nam u razvijanju familije.

Trustworthy - Pronalazi nove radnike i nadgleda manje rankove od sebe te pazi da ne pogrijese nesto

Co-chief - Zamjenik Vodje familije. Kontrolira sve i kada je tu i kada nije lider.

Chief - Lider familije. Zapoceo sve ovo. Pazi na stvari koje rade drugi rankovi. Kupuje oruzje, municiju, auta (uglavnom prosiruje familiju).

PRAVILA PORODICE:

1. Zabranjeno je vredjati članove porodice na bilo koji način. Upozorenje / kick
2. Zabranjeno je kradja familije (uzimanje stvari iz gepeka auta, ormara, stvari na podu unutar kuce i sl.) - Upozorenje / kick
3. Zabranjeno je ulaziti u evente bez pitanja ili ulaziti sam. Upozorenje / kick
4. Zabranjeno je provociranje drugih porodica ili saveznika. Kick

Status
Not open for further replies.
Top Bottom