Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana biografija I Aleksa Pluxury I 43012

Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksa Haze

Player
Player
Joined
Jun 9, 2023
Messages
29
Organizacija: EMS

Ime: Aleksa Pluxury
Pol: Muško
Starost: 18
Nacionalnost: Srbin
Mjesto rodenja: Beograd
Otac: Jonh Wick
Majka: Marija Straight
Tezina/visina: 85kg/183cm
Boja ociju: braon
Boja kosa: braon
Tetovaza: ruke , noge , trbuh
Prednosti Brz dobar inteligentan nesalomiv
Slabosti: kratak fitilj , ponekad nerazumljiv

Zivotna prica:
Danas sam poznat kao cenjeni bolnicar, ali moj put prema uspehu nije uvek bio lak. Rodjen sam u skromnim uslovima,u Beogradu,ispod Pancevackog mosta. Odrastao sam u malom gradu gde sam naucio sta znaci rad i upornost. Jos kao dete, pokazao sam veliku saosecajnost prema drugima, što je kasnije preobrazilo moju odluku da se posvetim medicini.

Moj put u medicini nije bio jednostavan.Suocavao se s financijskim problemima i morao sam da se borim kako bi stekao obrazovanje. Ipak, moja zelja u pomaganju drugima je presla preko svake prepreke. Nakon zavrsetka obrazovanja brzo sam stekao postovanje kolega i pacijenata zbog svoje ljubaznosti i zelje za radom.

Danas, kao iskusni bolnicar, radim u EMS u Los Santosu,drzavi Grand, gde se isticem svojom sposobnoscu da smireno reagujem u hitnim situacijama.
Primer moje sposobnosti je kada su kolege iz vatrogasne stanice doneli dete iz pozara koje je gotovo bilo mrtvo i moralo na operaciju.Prisustvovao sam toj operaciji takodje sam bio i predvodnig operacije.Zahvaljujuci mom brzom razmisljanju i spretnosti,uspeli smo da spasimo dete iz veoma teske situacije.Nakon ovoga bio sam promovisan i nagradjen od strane drzave i uvek cu ostati upamcen po ovom cinu koji je oznacio moj identitet.

Takodje ja i dalje aktivno ucestvujem u obrazovanju i mentorstvu mladih medicinskih studenata, sireci svoje znanje i iskustvo kako bi sledece generacije nastavile mojim stopama u pruzanju vrhunske zdravstvene pomoci.


Ishodi:
- Aleksa moze da radi bilo kakve ilegalne radnje dok nije na duznosti!
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom